Banner
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Kinderpetten

Wat een verademing als de lente het mooie weer meebrengt! De kleintjes kunnen eindelijk weer stoeien in de tuin! Maar natuurlijk nooit zonder pet; kies er een en bescherm je kids fashionable tegen de zon! Verder lezen

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op M/V
Sorteer op Maat
Sorteer op Kleur
Sorteer op Merken
Sorteer op Team

De kinderpet, het nuttige en trendy accessoire

Als je een kind bent wil je spelen, rennen, stoom afblazen, je wil niet onder een parasol zitten. Een petje voor baby's en kinderen is een essentieel accessoire om plezier te hebben terwijl je beschermd bent! Naast de bescherming tegen schadelijke UV-straling in het gezicht beschermt een pet de ogen tegen de zon. Een kinderpet geeft jongens of meisjes een zowel coole als relaxte uitstraling, maar voorkomt ook dat ze haar in de ogen krijgen! Kortom, de kinderpet is een nuttig en zeer gewild accessoire voor kinderen. Voor een unieke look kun je met myHeadict ook een gepersonaliseerde pet voor je kleintje maken.

zie ook :

Headict biedt een breed scala aan kinder- en babypetten om uit te kiezen

Nieuwe Era Snapback of Flexfit cap, maak uw keuze uit meer dan 60 modellen kindercaps. Veel modellen zijn aan de achterkant verstelbaar zodat ze gemakkelijk op alle hoofden passen en op de groei meekunnen. NY, Superman, of gewone petten, er is voor elk wat wils.

A
Sluitenk