A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Kinderpet

Wat een verademing als de lente het mooie weer meebrengt! De kleintjes kunnen eindelijk weer stoeien in de tuin! Maar natuurlijk nooit zonder kinder- of baby petje! Kies uit de vele leuke, hippe kinder caps in onze hoedshop en bescherm je kinderen tegen de zon in stijl! Ontdek de beste en de leukste merken petjes zoals baseball caps van Barts, New Era en Hello Hossy hier bij Headict! Verder lezen

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op Kleur
Sorteer op Maat
Sorteer op Merken
Sorteer op Team


De kinderpet, een nuttig en trendy accessoire
Als je een kind bent wil je spelen, rennen, stoom afblazen, je wilt niet onder een parasol zitten. Een kinderpetje is daarom een essentieel accessoire om plezier te hebben terwijl je beschermd bent! Bij Headict vind je de leukste pet voor jongens en meisjes! Naast de bescherming tegen schadelijke Uv-straling in het gezicht beschermt een kinder cap de ogen tegen de zon en voorkomt dat ze het haar in de ogen krijgen! Kortom, kinderpetten zijn een nuttig en zeer noodzakelijk accessoire, maar dat is niet het enige! Kinderpetjes geven jongens of meisjes een zowel coole als relaxte uitstraling wat is er nou schattiger dan een baby met een petje of een vissershoedje?

zie ook :
cap gepersonaliseerd

Headict biedt een breed scala aan kinder petten en baby petjes om uit te kiezen
New Era kids Snapback of Flexfit kinder pet, maak je keuze uit meer dan 60 modellen voor babies en voor jongens en meisjes van 1 jaar en ouder. Je vindt hier een fitted kindercap maat 52 tot 55cm maar ook kleinere maatjes voor peuters en baby’s. Veel kinder petten zijn aan de achterkant verstelbaar zodat ze gemakkelijk op alle hoofden passen en op de groei meekunnen. NY, Superman of vrolijke bloemetjes, er is voor elk wat wils. Qua materialen zijn kinderpetten gemaakt van ademende, duurzame stoffen zoals zacht katoen zodat jouw kleine spruit ten alle tijden comfortabel is!

Gepersonaliseerde pet kids
We hebben ook een groot aantal modellen blanco kindercaps beschikbaar zoals: trucker, curved of snapback caps voor kinderen. Voor een unieke look kun je met myHeadict deze ook gemakkelijk personaliseren. Wat is er nou leuker dan een kinderpet met eigen naam? Of met de spreuk van hun favoriete superheld? Creëer een unieke unisex, jongens pet of meisjes pet waarmee de kids zeker de blits zullen maken in de speeltuin.

A
Sluitenk