Banner
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Kinder caps

De geur van de lente is heerlijk! Kinderen gaan eindelijk lekker buiten spelen en stoeien! Maar er gaat natuurlijk geen kleintje of stoere kid de deur uit zonder pet! Kies een mooie kids cap en laat de kinderen lekker buiten ravotten, lekker beschermd tegen de zon. Verder lezen

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op M/V
Sorteer op Maat
Sorteer op Kleur
Sorteer op Merken
Sorteer op Team

De cap voor kinderen, een nuttige en trendy accessoire

Toen wij zelf klein waren, was er niets leuker dan er lekker op uit trekken. Lekker rennen, verstoppen, voetballen of gewoon buiten chillen. Wij hadden geen zin om onder een parasol te gaan zitten, dus kregen we een petje op tegen de zon. En eigenlijk is daar niets aan verandert, ook nu kan de zon fel schijnen en de gevoelige kinderhuid snel verbranden. Voor de wat oudere kids is de mode een prima reden om de interesse in een cap te wekken. De jongens worden er cool van en lopen er lekker casual bij met een stoere cap. De meiden worden met een cap de trotse eigenaar van een hip mode accessoire dat ook nog eens helpt bij los haar als het waait! Samengevat is de kids cap een accessoire die zowel nuttig voor de ouders als populair bij de kids zelf is.

Headict biedt een brede selectie van baby-hoeden

Op onze webshop van headict.nl vind je meer dan 60 modellen kindercaps in uitvoeringen en beroemde varianten van onder andere New Era en Flexfit. Veel modellen zijn verstelbaar aan de achterkant, zodat de cap mee kan groeien met je kind. Wij hebben NY caps, superman caps voor jonge superhelden en nog veel meer om hier op te noemen. Kijk snel zelf even rond!
A
Sluitenk