Snapback cap

Snapbacks Caps & Coole Petten

De comeback van de snapback cap! Zeer populair in de jaren '90. De grootste merken komen uit de collecties van de NBA, NHL en MLB. Deze caps moet u nodig (her)ontdekken!
Snapback caps - koop online
Filteren op
My selection:
Filter
M/V
Size
Size's guide
Merk
Kleur
Materiaal
League
Team
Prijs
  • € 0,00 - € 50,00

Headict collection

De wereldberoemde, onmiskenbare snapback cap!

Snapback caps stonden centraal in de modetrends van de jaren ‘90 en zijn weer helemaal terug met de grote sport teams uit de beroemde competities van de NBA, NHL en MLB. De grote merken leveren de klassieke caps met logo van teams uit grote steden zoals Los Angeles Dodgers, New York Yankees, New England Patriots of een Chicago Bulls cap snapback. Ook de nieuwe varianten die prima passen in het huidige modebeeld! Maar wat is een snapback cap nou precies? Dit is een 6 panel cap, met een verstelbare plastic sluiting aan de achterkant die in- of uit elkaar “snapt” om je pet op de juiste maat in te stellen, dit is handig en voordelig want de snapback is zo one size fits all en daardoor minder duur dan een fitted cap. De klep van een snapback is plat en dient dat ook te blijven, als je de voorkeur geeft aan een gebogen klep, kies dan voor een curve cap, dad cap of een trucker cap, deze modellen koop je vaak al met een gebogen klep.

A découvrir également : Snapback Toronto raptors - Snapback Phoenix suns - Zwarte caps - Witte caps - Snapback NBA - Snapback NY - Snapback Zwart - Snapback rood - New York Yankees Petten


Hoe draag je een snapback?

De snapback cap, urban mode-accessoire en hip hop cap bij uitstek, bereikte zijn hoogtepunt in de wereld van street style in de 80/90 jaren toen de grootste Amerikaanse rappers ze adopteerde. Deze pet met de rechte klep maakte vervolgens eind 2000 een comeback, met natuurlijk de legendarische Amerikaanse teams snapback en nog veel meer. Deze speciale petten zijn te dragen met een street style outfit maar ook bij een smart casual look kun je je identiteit laten zien met een coole snapback cap. In plaats van een snapback kun je je urban look ook helemaal afmaken met een retro 5 panel cap, vissershoed of bucket hat trouwens.

zie ook :De snapback hat: een fenomeen

De geschiedenis leert dat Starter en New Era de bakens zijn geworden als de twee belangrijkste merken van de beroemde snapback pet. Als je een New Era Snapback cap van de Yankees of de Raiders nodig hebt, ben je bij ons aan het juiste adres. En onze shop biedt nog veel meer baseball cap merken uit de Verenigde Staten, de UK en Frankrijk. Van de meest populaire tot de meest bijzondere, hier zijn een slechts een paar voorbeelden van de topmerken die je bij Headict zult vinden: Brixton, Mitchell & Ness, Cyler & Sons snapback cap, 10 Deep, Official, Lacer... Bij ons kun je nu je favoriete snapback kopen voordat je 'm ziet op het hoofd van je buurman of vriend!

Ontdek snapbacks in verschillende kleuren zoals zwart, black on black of navy grey. Elke pet met snapback sluiting is one size fits all dus je hoeft je hoofdmaat niet op te meten! Met één klik zit je favoriete snapback, baseball cap of New Era cap in je winkelwagen en spendeer je meer dan €75? Dan krijg je gratis verzending in Nederland! Je vindt trouwens ook genoeg coole snapbacks in onze cap sale! Dus…waar wacht je nog op?

Ook op zoek naar heel iets anders? Ontdek de flat cap. Met een Newsboy of gavroche cap voeg je iets elegants toe aan je sportieve outfit en bovendien houden ze je hoofd lekker warm.