Baseball Cap

MLB New Era Baseball cap

Op deze pagina vindt u alle New Era caps van de meest bekende teams in de Major League Baseball!
New Era MLB NFL cap- Snapback New Era MLB New Era: Koop Online!
Filteren op
My selection:
Filter
M/V
Size
Size's guide
Merk
Kleur
Materiaal
League
Team
Prijs
  • € 0,00 - € 90,00


New Era MLB: De collectie die het heeft begrepen

Voor honkbalfans en Amerikaanse kampioensteams is het dragen van een MLB-pet vanzelfsprekend. Een baseball cap stelt je in staat om een wandeling in de zon te maken terwijl je je passie voor honkbal laat zien! In Nederland is honkbal nog niet erg populair, maar het begint te komen, dankzij de accessoires die door het Amerikaanse merk New Era worden ontwikkeld.

New Era is een gigant van sportkleding in de Verenigde Staten en biedt collecties van MLB petten, snapbacks en andere accessoires die de cool hat logo’s en kleuren van de teams benadrukken. Van de meest populaire teams tot de wereldberoemde New York Yankees, New Era MLB spreekt iedereen aan! Zet een New Era cap op je hoofd en je voegt een nonchalant Amerikaans tintje toe aan je outfit!

zie ook :


New Era MLB accessoires voor elk seizoen

In de zomer zal je vooral de curved caps met gebogen of platte kleppen met teamlogo’s zoals de Angels, White Sox, Giants of Atlanta Braves zien. Hier in de Headict hatstore vind je alle klassieke modellen zoals de adjustable New Era 9 Forty pet die one size fits all is, of de New Era fitted caps zoals de baseball hat 59 Fifty. Kies dus voor een LA cap of een van de vele andere teams New Era caps in je favoriete stijl.

Met een wit logo op een gewone ball cap past jouw stijl bij al je activiteiten. Ontdek neutrale kleuren zoals een ny pet beige of black on black. Voor een speelser effect kun je kiezen voor meer gekke kleuren zoals geel, red of een pink mlb cap en laten zien dat sport en mode hand in hand gaan!

Ook in de winter heb je de keuze uit vele modellen New Era baseball petten en andere accessoires: muts met pompon, korte beanie in donkere kleur en leuke patronen… Genoeg opties dus: alle stijlen en vormen van New Era MLB hoofddeksels zijn hier beschikbaar! Ook voor de kleinste fans van de mlb zal je in onze hoedshop zeker slagen, ook voor de kids maakt het Amerikaanse merk de coolste baseball petten.

Je ziet het, Headict is dé complete mlb shop online voor de beste mlb baseball caps. Is je bestelling €75 of meer? Dan ontvang je gratis bezorging!