A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
NBA Cap

Uitgevonden in 1891 in de staat Massachusetts door een sportleraar, is basketbal een van de bekendste en meest gecommercialiseerde sporten ter wereld. James Naismith zegt: "Basketbal is niet toevallig uitgevonden. Het werd ontwikkeld vanuit een behoefte." Als jij ook de behoefte voelt om jouw liefde voor basketbal te tonen, dan is een New Era NBA cap, de beste basketbal pet voor dames, heren en kids, iets voor jou! Verder lezen

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op M/V
Sorteer op Maat
Sorteer op Maat US
Sorteer op Kleur
Sorteer op Team


NBA New Era Hats: Legendarische Teams!
Zolang de samenwerkingsovereenkomst tussen het Amerikaanse merk New Era en de National Basketball Association blijft bestaan, blijven accessoires voor deze populaire league aan de andere kant van de Atlantische Oceaan ontwikkeld worden. Of je nu de Nets ondersteunt, elke nacht droomt over Lakers wedstrijden, klaar bent voor alles van de Chicago Bulls, of een Milwaukee Bucks fan bent, New Era heeft NBA caps, snapbacks en mutsen die je nodig hebt om een waardige supporter te zijn!

Als leverancier van de officiële caps en als vaste partner van de populairste basketbalcompetitie ter wereld biedt het merk een breed scala aan collecties met bijvoorbeeld een Toronto Raptors, Knicks, New Era Celtics cap of Chicago Bulls NBA pet. NBA petten zijn verkrijgbaar voor het grote publiek met een sportieve stijl, waarbij de geschiedenis en prestaties van hun team gevierd worden, bijvoorbeeld in de vintage cap NBA limited edition!

zie ook :Een keuze aan NBA caps modellen voor fans van alle leeftijden
Wat jouw stijl ook is, de New Era caps van je dromen zullen er zeker bij zitten in onze hoedshop! Het maakt niet uit of je de voorkeur geeft aan de one size fits all snapback cap met het typische verstelbare lipje zoals de 59Fifty caps, aan je favoriete basketbal caps USA of dat je een fan bent van de New Era fitted hats zoals de 49forty die verkrijgbaar zijn in een grote verscheidenheid aan maten. Een groene Celtics cap, zwart/rode Bulls cap of een paarse cap met het LA Lakers logo, maak je keuze uit onze selectie en kies het team dat je hart sneller doet kloppen en je naar de rang van de beste supporter in de competitie brengt!

Ook de kids staan niet in de kou als het gaat om hun favoriete teams. Bij Headict vind je naast dames en heren caps namelijk ook de stoerste NBA kids petten, speciaal voor de kleinste basketbalsupporters!

A
Sluitenk