Curved Cap

Cap Curve

Draag je je pet met een gebogen of een  platte  klep? Het blijft een eeuwige discussie. Bij sommige modellen is het prima maar bij andere soorten petten is het buigen van de klep not done. De  snapback  bijvoorbeeld, alhoewel het in het verleden nog werd geaccepteerd, is het anno 2021 niet aan te raden om de klep van je  Hip Hop Cap  of snapback cap curved te dragen, oftewel te buigen. Ze worden met een platte klep gemaakt en het zelf buigen kan een slordige look opleveren. Op zoek naar een pet met een gebogen klep? Kies dan liever voor een van de vele curve cap modellen die we hier bij Headict beschikbaar hebben. In onze grote curve cap collectie vind je zeker een coole pet! 
Beste Prijs Curved Cap - Coole Pet & Cap Curve - Koop Online - Headict
Filteren op
My selection:
Filter
M/V
Size
Size's guide
Merk
Kleur
Materiaal
League
Team
Prijs
  • € 0,00 - € 75,00

Headict collection

Hoge kwaliteit curve cap

Onze collectie curved caps zijn door de beste merken volgens de laatste trends ontworpen en bieden een grote variëteit aan stijlen om zo aan te sluiten bij een groot aantal voorkleuren. Elke pet in deze selectie is gemaakt volgens onze hoge standaarden en is van de meest hoogstaande kwaliteit. Curved caps vallen onder de categorie goedkope baseball pet en zijn dus zeer betaalbaar. Ze komen in 5 panel of 6 panel en bieden een neutrale look die bij veel verschillende outfits past. Ze komen in verstelbare one size fits alle modellen maar er zijn ook genoeg flexfit of andere fitted modellen waarvan de klep gebogen is.


Verschillende modellen curved caps

De klep van je New Era Cap 59Fifty buigen is dus geen optie. Laten we eens kijken naar de verschillende curved modellen waarbij dat wel een optie is en welke zelfs met een gebogen visor geleverd worden. De trucker is een voorbeeld van zo’n pet, dit simpele model is geschikt voor de zomer aangezien de mesh achterkant luchtdoorlatend is en zo je hoofd lekker koel houdt. Een ander voorbeeld van een curve pet is de dad hat, deze baseball cap komt standaard met een gebogen klep. Ook die van je army cap mag worden gebogen, hij neemt zo nog beter de vorm van je hoofd aan en biedt zo nog beter comfort.

Zie ook:
Vissershoed
Marine Cap


Andere Curve Caps

Overigens, niet alleen baseball pet achtige modellen kunnen worden gedragen met een gebogen klep, een zonneklep is effectiever als hij gebogen wordt naar de vorm van je gezicht en de meeste flat cap modellen zoals de gavroche worden traditioneel ook met een gebogen klep gedragen.