A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Hiphop

Als er één model cap is dat uit een culturele trend is ontstaan en de belichaming van deze trend is, dan is het wel de hiphop cap. Alle fans van rap hip hop zullen je vertellen: elke goede hip hop rap fan heeft zijn pet! Verder lezen

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op M/V
Sorteer op Maat
Sorteer op Kleur

De HipHop Cap: als muziek de mode beinvloedt
Mode beïnvloedt vaak vormen van expressie zoals dans of muziek, maar met de hiphop cap lijkt het andersom te zijn! Inderdaad, deze coole pet is ontstaan uit de liefde van bepaalde gemeenschappen voor de straatcultuur, hun woonplaats of wijk en voor de sport. In het begin droegen de rappers de petten van de Amerikaanse sportteams, maar gedurende de jaren hebben ze de snapback volledig overgenomen, die daardoor van de status van sportpet naar hiphop cap ging. En hij is niet uitsluitend mannelijk: de vrouwelijke hiphop caps hebben ook hun intrede gedaan bij New Era tot grote vreugde van de dames.zie ook :De HipHopCap voor iedereen!
Hiphop is meer dan een muziekstijl, het is een alternatieve levensstijl, voornamelijk stedelijk, wat verklaart waarom er accessoires zijn gemaakt voor en door rap- en breakdance-liefhebbers. De hiphopcultuur beperkt zich niet langer tot de Amerikaanse dansers en rappers en iedereen neemt zijn eigen kenmerken op die nu deel uitmaken van de mainstream cultuur. Van authentiek New Era tot Cayler & Sons hip hop snapback die grotendeels geïnspireerd is op de Amerikaanse hiphopcultuur, je vindt in onze winkel de snapback met het logo dat je aanspreekt of met een catchy boodschap.

A
Sluitenk