Banner
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Hip hop caps

Als er één model cap is dat uit een culturele trend is ontstaan en de belichaming van deze trend is, dan is het wel de hiphopcap. Alle fans van rap hip hop zullen u vertellen: elke goede hiphopfan heeft zijn pet!Verder lezen

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op M/V
Sorteer op Maat
Sorteer op Kleur
Sorteer op Merken

De hiphop cap: als muziek de mode beïnvloedt

Mode beïnvloedt vaak vormen van expressie zoals dans of muziek, maar met de hiphop cap lijkt het andersom te zijn! Inderdaad, de hiphop cap is ontstaan uit de liefde van bepaalde gemeenschappen voor de straatcultuur, hun woonplaats of wijk en voor de sport. In het begin droegen de rappers de petten van de Amerikaanse sportteams, daarna hebben ze de snapback volledig overgenomen, die daardoor van de status van sportpet naar hiphop cap ging. Verre van uitsluitend mannelijk: de vrouwelijke hiphopcap heeft ook zijn intrede gedaan in New Era tot grote vreugde van de dames.

zie ook :

De hiphopcap voor iedereen!

Hiphop is meer dan een muziekstijl, het is een alternatieve levensstijl, voornamelijk stedelijk, wat verklaart waarom er accessoires zijn gemaakt voor en door rap- en breakdance-liefhebbers. De hiphopcultuur beperkt zich niet langer tot de Amerikaanse dansers en rappers en iedereen neemt zijn eigen kenmerken op die nu deel uitmaken van de mainstream cultuur. Van authentiek New Era tot Cayler & Sons caps die grotendeels geïnspireerd zijn op de Amerikaanse hiphopcultuur, u vindt in onze winkel de snapback met het logo dat u aanspreekt of met een punchy boodschap.

A
Sluitenk