A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Skate cap

Of je nu je ollie-flip perfectioneert in het skatepark, over kronkelende wegen en strandranden raast op een longboard, of je je gewoon niet kunt voorstellen om zonder wielen door de stad te reizen, laat je passie voor skateboarden gelden, met een skate cap gekocht bij Headict!Verder lezen

Een urban en adrenaline stijl, dankzij een skate cap

Als de baggy is verdwenen ten gunste van chino's en skateschoenen tegenwoordig de voorkeur geven aan finesse, blijft één ding constant in de stijl van de skateboarder: de skatecap. Waan je in New York met de alternatieve look van een 5 panelen, neem een moderne stijl aan met een trucker met een gebogen klep, of ga voor een klassieker met een snapback met een platte klep, maar vergeet je skate cap niet als je buiten op het asfalt glijdt. Ze beschermt je tegen de zon en geeft je de urban sportieve touch die bij je levensstijl past.

De mooiste skate cap-merken bij Headict

Als je op zoek bent naar een skate cap voor heren, dan vind je zeker degene die je nodig hebt in het scherpe aanbod van de Headict webwinkel. De beste Amerikaanse merken, zoals Huf, Volcom of Brixton, maar ook de meest alternatieve en onze favoriete Frenchies van Picture wachten op je met caps voor mannen, vrouwen en kinderen in verschillende stijlen, die het hele jaar door passen bij al je activiteiten op wielen.

Het essentiële accessoire voor elke skater

Handig om jezelf te beschermen tegen de zon tijdens lange zomersessies, je passie te tonen als je niet kunt skaten of zelfs te schuilen voor de regen bij wisselvallig weer, de skate cap is HET essentiële accessoire. Kies de jouwe en blijf skaten zonder mate om je repertoire aan tricks te verbeteren en ontspannen momenten te delen met andere enthousiastelingen.

A
Sluitenk