Skate cap
Of je nu je ollie perfectioneert in het skatepark, over kronkelende wegen en strandranden raast op een longboard, miniatuur skateboard of je je gewoon niet kunt voorstellen om zonder wielen door de stad te reizen, laat je passie voor skateboarden gelden, met een skate cap van Headict!
Filteren op
My selection:
Filter
M/V
Size
Size's guide
Merk
Kleur
Materiaal
Prijs
  • € 18,00 - € 65,00

Headict collectionEen adrenaline en street style, dankzij een skate cap

Als de baggy is verdwenen ten gunste van chino's en skateschoenen tegenwoordig de voorkeur geven aan finesse, blijft één ding constant in de skaters subcultuur: de skatecap. Waan je in New York met de alternatieve look van een 5 panel cap, neem een moderne stijl aan met een trucker cap met een gebogen klep, of ga voor een classic snapback cap met een platte klep, maar vergeet je cap niet als je buiten op het asfalt glijdt. Hij biedt bescherming tegen de zon en geeft je de urban sportieve touch die bij je levensstijl past.


De mooiste skate merken bij Headict

Als je op zoek bent naar een skatecap voor heren, dan vind je zeker degene die je nodig hebt in het scherpe aanbod van de Headict hoedshop. De beste Amerikaanse skatemerken, zoals DC, Huf, Obey, Volcom of Brixton, maar ook de meest alternatieve en onze favoriete Frenchies van Picture wachten op je met caps voor mannen, vrouwen en kinderen in verschillende stijlen, die het hele jaar door passen bij al je activiteiten op wielen.

New Era Skate Cap

De skate pet bij uitstek is de populaire New Era Snapback: 59fifty. Deze 5 panel pet met platte klep is verkrijgbaar in een grote variatie aan kleuren. Zwart, rood, blauw en meer. Laat met een coole hat zien welk Amerikaans sportteam jij support, van de New York Yankees tot Pittsburgh Pirates en de Detroit Lions, New Era Europe is de specialist als het gaat om skatecaps van de MLB, NFL en NHL.

Sport niet echt jouw ding? Je favorieten van tv en film zijn ook ruim vertegenwoordigd bij Headict. Kies voor een Goofy Disney skatecap bijvoorbeeld of vind een cap met de personages uit Dragon Ball Z online.

Zie ook:Zelf logo maken bij Headict

Maak je eigen logo en onderscheid je van de rest. In de online studio van onze cap store zijn de mogelijkheden eindeloos. Laat je inspireren door je favoriete artiesten, kunst of tattoo. In plaats van de skatemerken logo’s kies je zelf het ontwerp en bepaalt zo de look van jouw eigen persoonlijke en unieke skater cap.


Het essentiële accessoire voor elke skater

Handig om jezelf te beschermen tegen de zon tijdens lange zomersessies, je passie te tonen als je niet kunt skaten of zelfs te schuilen voor de regen bij wisselvallig weer, de skatecap is HET essentiële accessoire. Kies de jouwe en blijf onderdeel van de subcultuur skaters , blijf je repertoire aan tricks te verbeteren en ontspannen momenten te delen met andere enthousiastelingen.

Als het weer begint te veranderen dan ruil je je skater hats, caps and snapbacks heel gemakkelijk in voor een skater beanie of muts. Zo kun je ook in de winter gewoon naar buiten op je skateboard.