Barts Handschoenen

Op de piste zijn warme en droge handen een must. Barts handschoenen maken dat mogelijk. Ze komen in heel veel soorten en maten en zijn, net als andere Barts accessoires, gemaakt voor het buitenleven. Dat betekent: gecreëerd en gevoerd met materialen van hoogwaardige kwaliteit en zien er ook nog eens goed uit. Elk item is daarnaast ook nog eens uniek. Zo verzeker je jezelf van comfort en stijl in de winter! Lees verder
13 products
Filteren op
Mijn selectie:
Filter
M/V
Merk
Materiaal
Prijs
  • € 24,00 - € 45,00

Handschoenen van Nederlandse bodem

De in Nederland geboren en getogen Bart Koene lanceerde in 1992 zijn merk Barts, dat begon met boardshorts en een zomercollectie kleurrijke bandana's. Kort daarna lanceerde hij zijn eerste 3 mutsen en het duurde niet lang voordat het merk echt van de grond kwam. Tegenwoordig is Barts gespecialiseerd in allerlei kledingaccessoires, waaronder handschoenen. Het bedrijf bestaat uit een getalenteerd team van ontwerpers in hun hoofdkantoor dat nog zich nog altijd in Amsterdam bevindt.


Ultiem comfort

Barts handschoenen dames bieden de hele dag comfort. Met een Bemberg voering die met een ademende vezel met microporiën snel vocht absorbeert en naar buiten brengt wordt het aantrekken en dragen van je Barts handschoenen een feestje. Ze zijn afgewerkt met een waterbestendig materiaal om je handen droog te houden.

Aangezien de dames er best een beetje glamourous bij mogen lopen mag Barts graag een beetje extra toevoegen: een manchet van imitatiebont rond de pols bijvoorbeeld. Hetzelfde geldt overigens voor Barts wanten damens.


Barts voor de kids

Barts weet ook van wanten voor je baby of de kids. Hun kinderhandschoenen in vrolijke kleuren voor jongens en meisjes zijn zó leuk dat wij het jammer vinden dat ze niet in volwassen maat beschikbaar zijn! Lieve wollen vingerhandschoentjes met poppetjes of heerlijke waterdichte wantjes gevoerd met zacht immitatiebont of fleece.


Vingerloos

Voor de smartphone verslaafden biedt Barts de Haakon bumgloves, vingerloze handschoenen of ‘mitts’ met een extra mutsje voor over de vingers. Zo hoef je niet je hele hand bloot te stellen aan de ijzige kou maar kan je toch lekker swipen. En als je klaar bent, trek je het extra mutsje zo over je vingertoppen en kan je weer op weg.


Hoe vallen barts handschoenen?

De wanten en vingerhandschoenen van Barts komen in standaardmaten XS tot en met XL. Om je maat te bepalen kan je de omtrek van je handpalm meten, net onder je knokkels. Op basis van dat aantal centimeters weet je je maat. XS is tot 7 cm en daarna gaat elke maat met 1cm omhoog. XL is dus een omtrek van 11cm.

Alle modellen bij Headict op voorraad kun je op deze pagina ontdekken. Vergelijk stijlen, materialen en kleuren uit de collectie om te bepalen wat het beste bij jou past.