A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Wollen handschoenen

Handen zijn de eerste slachtoffers van de winter. Ze zijn verstijfd van de kou, droog of zelfs beschadigd door de poolwind: je handen kunnen heel gevoelig zijn voor het weer en moeten worden beschermd. Wollen handschoenen zijn de meest redelijke, maar ook de meest esthetische optie! Merken creëren tijdloze ontwerpen die perfect zijn voor dagelijks gebruik!Verder lezen

Wollen handschoenen: je beste wintervrienden

Wie heeft er nog nooit een droge of zelfs een schrale huid gehad door de kou? Handen moeten de kou, wind en regen doorstaan als ze niet bedekt zijn in de winter, dus om ze zoveel mogelijk te beschermen is het belangrijk om te investeren in een paar handschoenen. Aanhoudende koude handen voorkomen dat u uw lichaam warm houdt en dan loop je het risico om ziek te worden. Kies dus voor een paar wollen handschoenen of wanten die je handen het allerbest verwarmen!

Een keuze van ontwerpen om je vingers te behagen

Voor degenen die gevoeliger zijn voor de kou, die op een scooter rijden of jassen dragen met iets wijde mouwen, kies dan voor langere wollen handschoenen die de polsen goed bedekken. Wie twijfelt tussen het praktische aspect van vingerloze handschoenen en de warmte van wanten: check vooral onze vingerloze handschoenen met wanten die je eroverheen kunt trekken en aan de bovenkant van de hand kunnen worden bevestigd, zodat de vingers vrij kunnen bewegen. Tegenwoordig zijn wollen handschoenen modern en kunnen ze ook worden voorzien van een speciale coating op de vingertoppen die het gebruik van een touch-telefoon mogelijk maakt zonder gevaar voor onderkoeling. Er zijn vast en zeker wollen handschoenen die perfect zijn voor uw behoeften en geschikt zijn voor het leven in de winter!

A
Sluitenk