A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Wanten

Vingerloze handschoenen zijn het ideale accessoire om het plezier van het warm houden van je handen te combineren met het praktische aspect van het vrijlaten van je vingers. Vingerloze handschoenen zijn daarom essentieel voor alle modefanaten!Verder lezen

Vingerloze handschoenen, zeker het meest praktische accessoire.

Elke winter gaat iedereen er naartoe: gebarsten handen, vingers zo bevroren dat ze het niet meer koud hebben, kortom, de geneugten van de kou. Dus natuurlijk zijn er handschoenen, niet per se praktisch voor het gebruik van een telefoon en het betalen van brood in de bakkerij zonder er minstens één uit te doen. En dan zijn er nog wanten, maar je hoeft geen tekening te maken, we hebben allemaal wel eens een moment van eenzaamheid meegemaakt waarin we probeerden iets vast te houden of te vangen met onze handen in de wol gewikkeld. Het is duidelijk dat er iets is gevallen! Het dragen van wanten betekent dat je ongeveer 80% van de functie van je handen verliest. Wanten zijn meer esthetisch en warm dan praktisch. De tussenoplossing lijkt dus te zijn: vingerloze handschoenen natuurlijk!

Onze selectie van gekleurde vingerloze handschoenen

En ja, vingerloze handschoenen moesten worden bedacht! Waarschijnlijk was er iemand op een dag, die na het proberen om met handschoenen aan munten uit zijn portemonnee te halen, ze allemaal in een vlaag van woede heeft afgeknipt.

Wat het verhaal ook is, het dragen van vingerloze handschoenen heeft alle voordelen van klassieke handschoenen, zonder de nadelen. Dus sommige mensen zullen zeggen okay maar mijn vingertoppen zijn koud. Ja, dat is waar. Maar die mensen weten niet van de 2 in 1 vingerloze handschoenen. Zoek je je sleutels in je tas, haal het wantje van je vingers af, ben je klaar, bedek je je vingers weer en maak je het knoopje weer dicht!

A
Sluitenk