A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Barts bontmuts

span>Barts Amsterdam is het nummer één hoofddekselmerk in Europa, dus als het gaat om bontmutsen weten ze er alles van! Barts is opgericht in 1986 in Amsterdam en legt de nadruk op productkwaliteit, leuke designs en respect voor het milieu. We kiezen dus natuurlijk voor een Barts faux fur bontmuts waar men de gewenste kleur kan kiezen.Verder lezen

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op M/V
Sorteer op Maat
Sorteer op Kleur

Stijl en comfort, het is mogelijk!

Als er twee dingen zijn die niet gemakkelijk te combineren zijn, dan zijn het wel mode en comfort. We kennen het leed dat wordt veroorzaakt door schoenen met hoge hakken en we kunnen ons het lijden van het korset slechts inbeelden. Mode en comfort lijken niet goed samen te gaan, maar dit is slechts een misvatting, het bewijs ligt bij de Barts bontmutsen. Het ultra trendy Nederlandse merk laat ons zonder moeite zien dat we warmte en bescherming kunnen combineren met een stijl die ons echt vertegenwoordigt. Dankzij de vele collecties die je op deze pagina kunt vinden, geeft Barts je aanzien en houdt tegelijkertijd het hoofd warm!

De Barts bontmuts, aanbevolen voor alle garderobes!

Voor strenge winters is de Barts bontmuts de optie voor degenen die hun stijl niet verwaarlozen wanneer de eerste vlokken de grond bereiken. De Barts bontmuts is verkrijgbaar voor mannen en vrouwen in verschillende patronen, kleuren en materialen en weet ook kinderen te verleiden met zijn kleurrijke en moderne ontwerpen. Of je nu houdt van een Scandinavische stijl met zeer winterse patronen, de glanzende zilverkleurige stijl, rustige herfstkleuren of de eenvoud van een zwart multifunctioneel hoofddeksel, er is vast en zeker een Barts bontmuts die bij jou past en die je op deze pagina zult vinden! Wees bereid om de kou te verwelkomen en maak het je beste vriend!

A
Sluitenk