Barts Pet

Het doel van Barts Amsterdam , is om je met hun accessoires warm te houden in de winter en koel in de zomer zodat je altijd naar buiten kunt om te gaan genieten. Je kent de Barts muts en beanie vast wel, maar wist je dat Barts ook een uitgebreide selectie petten biedt? Ze zijn elegant, stijlvol en praktisch. Onze Headict collectie bestaat uit verschillende Barts flat caps en petjes die goed zijn voor een instant retro look maar ook army caps, schipperspetjes en andere meer moderne Barts petten. Zo vind jij zeker een geschikt model! Lees verder
Barts Pet Kopen - Barts Petjes Of Barts Baret - Lage Prijs - Headict
12 products
Filteren op
Mijn selectie:
Filter
M/V
Size
Size's guide
Merk
Materiaal
Prijs
  • € 0,00 - € 40,00



Duurzame en Stijlvolle Barts Pet

De Barts platte pet is een stijlvol accessoire dat je kunt combineren met zowel een casual outfit als met een meer formele stijl. Het old school design heeft een stevige structuur en is verkrijgbaar in kwalitatieve stoffen zoals linnen, corduroy, denim en wol. Een Barts baret kan worden gedragen door dames en heren. Sommige modellen komen in typisch ‘vrouwelijke’ kleuren zoals roze maar over het algemeen is elk model beschikbaar in unisex kleuren zoals (gemêleerd) grijs, zwart, bruin en blauw.

Zie ook:
Muts met bont pompon
Barts Hoed


Verstelbare binnenband

De meeste Barts caps en platte petten zijn verstelbaar zodat je ze precies passend kunt maken voor optimaal comfort maar er is ook een aantal modellen die in verschillende maten komen. Zorg dus dat je weet of je een one size fits all koopt of dat je je hoofdmaat moet opmeten. Aan de binnenkant zijn Barts petten daarnaast gevoerd met satijn voor extra warmte. Barts petjes zijn van de hoogste kwaliteit, ze gaan jarenlang mee en je koopt dus een pet voor het leven! Combineer je Barts pet met een paar Barts handschoenen of Barts wanten om je look helemaal af te maken.


Barts Zomer- en Winterpetten

Omdat Barts petten voor elk seizoen gemaakt worden, vindt je een grote variatie aan beschikbare materialen. Ontdek de winterse Barts pet gemaakt van corduroy, tweed of een wolmix of juist een luchtige zomers model van linnen of katoen. Zo loop je er het hele jaar stijlvol bij met een Barts pet op je hoofd. Liefhebbers van de winterpetten van Barts moeten zeker ook eens een kijkje nemen bij de mutsen, van elegante muts met omslag tot geinige muts met pompon: Barts maakt het allemaal!