Franse Merken

Top Franse Merken: Petten, Mutsen, Baretten en Franse Hoed

Filteren op
My selection:
Filter
M/V
Size
Size's guide
Merk
Materiaal
Prijs
  • € 19,00 - € 96,00Talloze Franse merken bij Headict
In de Headict hoedshop vind je een grote afdeling, volledig toegewijd aan in Frankrijk gemaakte hoeden, voor mensen die alleen het allerbeste willen. Als het gaat om hoofddeksels is de zeer hoge kwaliteit van de Franse designers en merken bekend. Ze bieden vele soorten hoofddeksels aan: hoeden, maar ook mutsen, baretten en petten zoals flatcaps maken uiteraard deel uit van de Franse collectie. Om te profiteren van een kwaliteitsproduct dat lang meegaat, scroll je door deze rubriek "Made in France", zodat je in een paar klikken de hoeden van elk bekende Franse merk kunt bekijken.

zie ook :Muts, pet of hoed gemaakt door de beste modemerken uit Frankrijk
Als het gaat om baretten, laat men zich graag verleiden door de Franse pet van het merk Laulhère, die een echte autoriteit op dit gebied is. Dit eeuwenoude merk verbindt zich nog steeds met talloze mensen in de wereld van de Franse mode en accessoires met haar sublieme baretten, verkrijgbaar voor zowel mannen, vrouwen als kinderen. Het merk Wrung maakt ook deel uit van de Headict collectie met een groot aantal modellen in alle soorten en maten, waardoor je je kunt onderscheiden van de massa. Als u op zoek bent naar een Franse muts van hoge kwaliteit en stijl, kijk dan eens bij Pipolaki, met hoogwaardige materialen en productie vind je vast een exemplaar waarvan je de hele winter plezier zult hebben. Kijk ook eens bij Menesbloise, het merk (ook authentiek Frans) dat ons de beroemde Koudou bracht: een ultra-warme nekwarmer, ontworpen om de sjaal te vervangen en die niet alleen een betere bescherming biedt tegen de kou, maar ook nog gemakkelijker is in gebruik.

Voor de meest uiteenlopende Franse petten in wol, linnen, katoen of leer kun je dus in onze hoedshop terecht! En wie denkt dat hier alleen traditionele Franse wollen cap worden aangeboden, heeft het mis! Je vindt er ook een grote collectie platte pet modellen zoals gavroche of duckbill en verschillende hoeden. Voor de beste Franse merken hoef je dus niet naar Parijs, je vindt ze gewoon bij in Nederland bij Headict!