A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Franse Merken

Welkom bij onze selectie van producten van Franse makelij! Degenen onder jullie die een zwak hebben voor lokale producten, gemaakt met liefde en kennis van zaken, zijn bij deze collectie aan het juist adres! Ontdek gegarandeerde kwaliteit en productie op het hoogste niveau volgens de “Paris mode” in een Franse pet, Franse hoed of andere hoofddeksels van bekende Franse merken. Alle soorten hoeden en petten uit Frankrijk, geschikt om cadeau te geven of  gewoon lekker voor jezelf te houden Verder lezen

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op M/V
Sorteer op Maat
Sorteer op Kleur
Sorteer op Merken
Sorteer op SeizoenTalloze Franse merken bij Headict
In de Headict hoedshop vind je een grote afdeling, volledig toegewijd aan in Frankrijk gemaakte hoeden, voor mensen die alleen het allerbeste willen. Als het gaat om hoofddeksels is de zeer hoge kwaliteit van de Franse designers en merken bekend. Ze bieden vele soorten hoofddeksels aan: hoeden, maar ook mutsen, baretten en petten zoals flatcaps maken uiteraard deel uit van de Franse collectie. Om te profiteren van een kwaliteitsproduct dat lang meegaat, scroll je door deze rubriek "Made in France", zodat je in een paar klikken de hoeden van elk bekende Franse merk kunt bekijken.

zie ook :Muts, pet of hoed gemaakt door de beste modemerken uit Frankrijk
Als het gaat om baretten, laat men zich graag verleiden door de Franse pet van het merk Laulhère, die een echte autoriteit op dit gebied is. Dit eeuwenoude merk verbindt zich nog steeds met talloze mensen in de wereld van de Franse mode en accessoires met haar sublieme baretten, verkrijgbaar voor zowel mannen, vrouwen als kinderen. Het merk Wrung maakt ook deel uit van de Headict collectie met een groot aantal modellen in alle soorten en maten, waardoor je je kunt onderscheiden van de massa. Als u op zoek bent naar een Franse muts van hoge kwaliteit en stijl, kijk dan eens bij Pipolaki, met hoogwaardige materialen en productie vind je vast een exemplaar waarvan je de hele winter plezier zult hebben. Kijk ook eens bij Menesbloise, het merk (ook authentiek Frans) dat ons de beroemde Koudou bracht: een ultra-warme nekwarmer, ontworpen om de sjaal te vervangen en die niet alleen een betere bescherming biedt tegen de kou, maar ook nog gemakkelijker is in gebruik.

Voor de meest uiteenlopende Franse petten in wol, linnen, katoen of leer kun je dus in onze hoedshop terecht! En wie denkt dat hier alleen traditionele Franse wollen cap worden aangeboden, heeft het mis! Je vindt er ook een grote collectie platte pet modellen zoals gavroche of duckbill en verschillende hoeden. Voor de beste Franse merken hoef je dus niet naar Parijs, je vindt ze gewoon bij in Nederland bij Headict!

A
Sluitenk