Banner
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Franse Merken

Welkom bij onze selectie van producten van Franse makelij! Voor degenen onder u die een zwak hebben voor lokale producten, gemaakt met liefde en kennis van zaken, dan is deze selectie voor u gemaakt!Verder lezen

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op M/V
Sorteer op Maat
Sorteer op Kleur
Sorteer op Merken
Sorteer op Seizoen

Garant voor kwaliteit et productie op het hoogste kwaliteitsniveau kunt u onze hoeden, baretten en andere hoofddeksels van Franse makelij ontdekken, om cadeau te geven of natuurlijk voor uzelf.

Talloze Franse merken op Headict

Wat betreft hoofddeksels hebben we allemaal al de zeer hoge kwaliteit van de Franse merken opgemerkt, die vandaag de dag vele soorten en maten hoofddeksels aanbieden: hoeden, maar ook mutsen, baretten en petten maken uiteraard deel uit van de Franse knowhow. Om te profiteren van een kwaliteitsproduct dat lang meegaat, aarzel dan niet om door deze rubriek "Made in France" te bladeren, zodat u in een paar klikken alle bekende merken op het gebied van hoofddeksels kunt krijgen. Headict heeft een grote afdeling voor u gereserveerd, volledig gewijd aan in Frankrijk gemaakte hoeden, voor de meest veeleisende onder u.

zie ook :

Muts, pet of hoed gemaakt in Frankrijk

Als het gaat om baretten, laat men zich graag verleiden door de Franse baret of het merk Laulhère, welke een echte autoriteit op dit gebied is. Dit eeuwenoude merk verbindt zich nog steeds met talloze mensen in de wereld van de mode en vooral van de accessoires, met zijn sublieme baretten, beschikbaar voor zowel mannen, vrouwen als kinderen. Het merk Wrung maakt ook deel uit van de collectie petjes van Headict die in Frankrijk worden gemaakt, met een groot aantal modellen in alle soorten en maten, waardoor u zich kunt onderscheiden van de massa. Als u op zoek bent naar een muts van hoge kwaliteit, is het bij Pipolaki, met hoogwaardige materialen en productie, dat we u adviseren om idealiter een exemplaar te kopen welke u de hele winter plezier geeft door u warm te houden. Wat Menesbloise betreft, het merk dat ons de beroemde Koudou bracht, een ultra-warme choker, ontworpen om de sjaal te vervangen, die niet alleen een betere bescherming biedt tegen de kou, maar ook nog gemakkelijker gebruik.

A
Sluitenk