Banner
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
9Forty

Honderden modellen van New Era 9Forty caps wachten op u in deze categorie, een echte must-have op het gebied van trendy caps, met zijn trendy vorm, die past bij alle hoofdvormen!Verder lezen

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op M/V
Sorteer op Kleur
Sorteer op Team

De New Era 9Forty cap: wat maakt het anders

Van alle modellen die door het merk New Era worden aangeboden, is de 9Forty een van de meest gewaardeerde modellen van de cap fans, omdat deze het meest geschikt is voor de meest uiteenlopende kledinglijnen. Het heeft een relatief lage kroon, een gebogen klep en een instellipje aan de achterkant van het hoofd, waardoor het perfect past, ongeacht de grootte van het hoofd van de drager. Deze pet is dan ook een echte must have in de wereld van trendy en sportkleding, dankzij de onnavolgbare en toch klassieke stijl.

Veel teams om te ontdekken

De New Era 9Forty Cap is in de eerste plaats een ode aan de sport, en deze is bedoeld als eerbetoon aan vele sportteams. Het is aan u om degene te kiezen die u steunt wanneer u uw 9 Forty cap koopt, en met de Boston, New York, de LA Lakers, de Bulls en andere Amerikaanse NBA- of NFL-teams, zult u aan keuze geen gebrek hebben. Er is ook een breed scala aan kleuren om uit te kiezen, zodat u een 9Forty cap kunt vinden die volledig bij u past, en die u gemakkelijk kunt dragen op een dagelijkse basis. Dit model is ook verkrijgbaar met andere logo's en badges die niet sportief zijn, zoals Disney-figuren of het motormerk Ducati. Honderden modellen zijn beschikbaar op de Headict-website, voor zowel mannen als vrouwen. Draag ‘m met een casual outfit, of juist om de ernst van een pak te doorbreken.

A
Sluitenk