9Forty

9Forty - New Era 9Forty cap

Honderden modellen van New Era 9Forty caps wachten op je in deze categorie; de must-have op het gebied van essential en trendy petten. Deze populaire New Era pet, de 9Forty cap met zijn basic, trendy vorm past bij alle hoofdvormen!
Filteren op
My selection:
Filter
M/V
Size
Size's guide
Merk
Materiaal
League
Team
Prijs
  • € 0,00 - € 61,00De New Era 9 Forty Cap: Wat maakt hem uniek?

Van alle baseball caps , is de 9Forty cap een van de meest gewaardeerde modellen van de cap fans, omdat deze new era dad cap het meest geschikt is voor de meest uiteenlopende kledinglijnen. 9Forty caps zijn geen fitted caps. De New Era 9forty is het kleine broertje van de 9fifty en de New Era 59fifty. Ze hebben een relatief lage kroon, een gebogen klep en is one size fits all: door een adjustable lipje aan de achterkant van past hij perfect ongeacht de grootte van het hoofd van de drager.

De achterkant van deze cap lijkt daardoor op die van de snapback cap of trucker cap. De 9Forty pet is dan ook een echte must have in de wereld van trendy sportkleding, dankzij de onnavolgbare en toch klassieke stijl. Zowel de cap 59fifty als de 9forty zijn uitgegroeid tot stijliconen voor New Era Europe en New Era Nederland.


Pet New Era met teams uit de Verenigde Staten


De New Era 9Forty cap is in de eerste plaats een ode aan de sport, en is bedoeld als eerbetoon aan vele sportteams en dan vooral die uit de Verenigde Staten. Het is aan jou om jouw favoriete team uit een league te kiezen als je je 9 forty cap koopt en met New Era sport teams. Op zoek naar Boston caps, New Era NY cap, New Era cap LA Lakers, de Chicago Bulls, Dodgers of een van de andere Amerikaanse MLB, NBA- of NFL-teams, bij Headict is er aan keuze geen gebrek!

Er is ook een breed scala aan kleuren om uit te kiezen zodat je een 9Forty kunt vinden die volledig bij jouw stijl past en die je gemakkelijk dagelijks kunt dragen. Houd je bijvoorbeeld van zwart of navy, ga dan voor een 9forty black of new era cap blauw. Natuurlijk zijn er ook meer opvallendere opties zoals new era cap pink, New Era red cap of de populaire new era camo hats.


9forty voor iedereen

De 9forty pet is ook verkrijgbaar in limited edition caps met andere logo's en badges die niet sportief zijn, zoals Disney-figuren of het motormerk Ducati. Honderden exclusive modellen zijn beschikbaar op de Headict-website, voor zowel mannen als vrouwen. Draag ‘m met een casual outfit of juist om het formele van een pak te doorbreken.

Je favoriete New Era caps kopen voor dames of heren, of dat nou een 9forty LA cap, 59fitfty New York Yankees cap of een van de andere New Era hats is, doe je dus gewoon bij Headict.