New Era trucker

New Era Trucker Caps

De trucker cap New Era is nog steeds trendy. Ontdek ons assortiment en onze verschillende modellen: kleuren, vormen, stijlen, patronen, het is aan u om de look te kiezen die u het best vertegenwoordigt .
Filteren op
My selection:
Filter
M/V
Merk
Materiaal
League
Team
Prijs
  • € 20,00 - € 32,00Uw New Era Trucker Cap Model

De New Era Mesh cap is een van de grote klassiekers van het merk, maar we kunnen er geen genoeg van krijgen. Het valt met name op door de aanwezigheid van een ondoorzichtig deel aan de voorkant van het hoofd, en vervolgens van een net dat aan de achterkant is geplaatst, met een verstelvlakje om de grootte ervan aan te passen. Deze pet is het hele jaar door perfect. Natuurlijk kan het in de winter gedragen worden, maar de zomer is ook een perfect seizoen om hem te adopteren. In feite heeft dit model een opengewerkt rug gedeelte, waardoor u zich kunt beschermen tegen de zon, zonder dat het zo heet is als met een volledig gesloten kap, zoals bijvoorbeeld een snapback. Dit verklaart onder andere waarom die zo populair is, al deze kwaliteiten maken dit model tot één van de meest veelzijdige caps. Je kunt de New Era trucker zowel als vrouw als man dragen, want het is ook een gemengd model.

A découvrir également : Trucker cap - New York Yankees Petten


Voor alle soorten outfits

Wat is jouw stijl van kleden? Wat het ook is, de New Era Mesh cap zal de outfits die je draagt verbeteren. Voor een zeer streetwear look, is het, natuurlijk, een van de essentiële accessoires om te krijgen. Maar je kunt net zo goed kiezen voor een meer chique stijl, waarom niet het chiquere wat te doorbreken dankzij dit element, evenals een paar sneakers, allemaal met een pak. Dit is precies het soort stijl waarmee u zich kunt onderscheiden en uw persoonlijkheid kunt uitdrukken. En met het brede aanbod van Headict, zult u verwend worden met een grote keuze als het gaat om het vinden van een New Era trucker die u echt vertegenwoordigt.


Te ontdekken kleuren en stijlen

Bij Headict, hebben we het onze zaak gemaakt om alles goed uit te zoeken, zodat u de hoofddeksels van uw dromen kunt vinden. En wat betreft deze New Era mesh cap, kunt u binnen ons assortiment modellen vinden van de allerbeste teams in de VS: NY, maar ook LA, of Chicago, en waarom niet Buffalo, de geboorteplaats van het merk New Era? Dit zijn slechts een aantal van de grote steden die vertegenwoordigd zijn op deze New Era caps, door middel van hun respectievelijke logo's. Voor welk team gaat u juichen? New York is een van de populairste, maar het is natuurlijk niet de enige pet van dit type die u in ons assortiment vindt.De kleuren zijn ook zeer gevarieerd, zodat iedereen een zo esthetisch mogelijke pet kan vinden, perfect passend bij zijn of haar uiterlijk. In rood, blauw, roze, waarom niet in grijs of zwart, of zelfs wit, zal ons assortiment New Era mesh caps u verrassen met zijn grote verscheidenheid. Onze modellen zijn natuurlijk gemengd, zodat u zowel voor vrouwen als voor mannen in dit assortiment een pet kunt krijgen.