59Fifty

59fifty caps - 59Fifty New Era & Iconische

De legendarische New Era 59Fifty cap, ook wel "Brooklyn style" genoemd, is een vrij vlakke New Era fitted cap die niet te verwarren is met de New Era snapback cap of de 9 Forty van New Era . Hij werd oorspronkelijk gemaakt voor honkbalspelers in de MLB en is de officiële cap voor het beste team uit de Major League Baseball namelijk: de New York Yankees. Wees voorzichtig, er zijn voorwaarden verbonden aan het dragen van de New Era 59 fifty: de klep moet absoluut recht blijven en de maatstickers mogen niet worden verwijderd!
Filteren op
My selection:
Filter
M/V
Size
Size's guide
Merk
Materiaal
League
Team
Prijs
  • € 0,00 - € 55,0059Fifty Logo History collectie

New Era maakt al baseball caps voor de MLB sinds 1934 en om die samenwerking te eren creëerden ze de unieke ‘Logo History Collection’. Deze zal liefhebbers en verzamelaars van vintage baseball petten doen smelten. De 59fifty fitted caps in deze collectie hebben op elk van haar 5 panels een vintage logo afgebeeld met daaronder het tijdperk dat dat logo werd gebruikt. Ze komen in verschillende kleuren van je favoriete clubs zoals the Phillies, Yankees en de Dodgers. Deze old school 59Fifty Logo History caps zijn unisex en kunnen worden gedragen door zowel heren als dames.

A découvrir également : New York Yankees Petten


De 59fifty, een legendarische pet

De 59 fifty cap verliet al snel de honkbalvelden om het legendarische New Era-model te worden. Vaak gekopieerd, nooit geëvenaard, belichaamt de 59fifty pet de creativiteit, kwaliteit en authenticiteit en knowhow van het merk. Bij de oprichting in 1954 was de 59fifty revolutionair. Bovendien is hij cool om achterstevoren te dragen omdat hij geen maatsluiting heeft!

Onze 59 fifty New Era selectie

In onze winkel vind je meer dan honderd modellen caps van de grootste honkbal- en football-teams. Een grote keuze uit 59fifty caps in vele kleuren. Het origineel is navy met wit maar tegenwoordig komt hij in alle kleuren, waaronder natuurlijk zwart. Bestel een basic effen pet of een met originele patronen. Vergeet niet je maat te checken om er zeker van te zijn dat de pet perfect past.