A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
New Era Snapback

De Snap is terug! De nieuwe trend van New Era: de verstelbare sluiting aan de achterkant van de cap voor een perfecte pasvorm! De New Era snapback wint alle stemmen van de "made in USA" stijl liefhebbers. Die mag niet in je collectie ontbreken! Verder lezen

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op M/V
Sorteer op Maat
Sorteer op Kleur
Sorteer op Team

De snapback, gemaakt in Amerika!

Een echt symbool van de streetwear mode heeft geschiedenis geschreven door de spelers van de Amerikaanse honkbal competitie. Wat een stijl en varianten, deze cap is er voor iedereen die op zoek is naar logo's en patronen met kleuren, ze lijken soms te komen van een andere planeet! De grote New Era cap collectie biedt een grote selectie van de beroemde aan de achterzijde verstelbare cap met de rechte klep; verkrijgbaar in een grote variatie van kleurrijke visuals, graphics en patronen! De New Era Snapback hoort dus thuis in de kast en op het hoofd van elke USA design fan.

Sport of strip fan? Je favoriete gadget: de New Era snapback

Logos en emblemen van de grootste teams van hockey, basketbal en de superhelden van DC Comics en Marvel Universe sieren veel caps van New Era. New Era is bezig zichzelf voortdurend te vernieuwen om alle Snapback fans van een perfecte cap te voorzien. De verstelbare sluiting maakt het mogelijk om je cap te delen en ruilen met vrienden en de cap kan daardoor ook gedragen worden op verschillende manieren voor een stijl die past bij je stemming voor de dag! Als je houdt van de kleuren die opvallen, de passie voor je USA sport team niet onder stoelen of banken wilt steken, dan is een New Era snapback is de mode-accessoire waar je niet zonder kunt! En om helemaal in de mode te blijven zorgen wij natuurlijk dat de laatste versies en ontwerpen in de collectie komen. De New Era Snapback is al even bezig met een revolutie in de mode wereld, van onze New Era vrienden van de andere kant van de Atlantische Oceaan!
A
Sluitenk