New Era Snapback

New Era snapback 9fifty

The Snap is Back met de 59fifty New Era en de New Era 9fifty! Deze caps zijn verstelbaar aan de achterkant voor een perfecte pasvorm! De New Era snapback is, net als de trucker cap, een hit bij alle fans van de ‘Made-in-America’ stijl. Een must-have!
Filteren op
My selection:
Filter
M/V
Size
Size's guide
Merk
Materiaal
League
Team
Prijs
  • € 0,00 - € 39,00De Snapback, Made in America

De New Era 59Fifty maar ook de snapback 9fifty zijn symbool van de streetwear-mode die historisch vooral gedragen werd door Amerikaanse honkbalspelers in de MLB zoals de New York Yankees. De legendarische NY yankees snapback cap is een echte blikvanger voor iedereen die op zoek is naar logo's en patronen met kleuren die haast buitenaards lijken!


Betekenis Snapback

Weet je wat de betekenis van de naam snapback is? De term verwijst naar het plastic lipje aan de achterkant van de pet dat door het klik systeem waarbij de ronde puntjes precies in de gaatjes passen wordt bevestigd. Als je het in elkaar knipt of juist lostrekt dan hoor je ‘snap’.


New Era Hats

De NY Hat snapback. New Era, het grootste merk in de petten en capswereld, biedt een ruime keuze van deze beroemde New Era League pet met verstelbare achterkant en platte klep. Ze voegen daar hun kenmerkende stijl aan toe: kleurrijke ontwerpen, camo print en gekke patronen, zelfs echte grafische hoogstandjes. Neem bijvoorbeeld de New Era mlb 9fifty NY snapback cap, een van de meest begeerde retro snapbacks in de wereld!

New Era biedt overigens niet alleen snapbacks voor de MLB. Ook voor je favoriete NFL of NBA team is in onze online hoedshop te vinden. Wat dacht je van een Chicago Bulls snapback of Los Angeles Raiders? Het is duidelijk: deze New Era cap is daarom te vinden in de garderobe van alle liefhebbers van de Amerikaanse stijl.

Zie ook:
LA pet

A découvrir également : Snapback cap - New York Yankees Petten


Fan van Marvel of van sport? Een accessoire: de Snapback New Era

Van accessoires met de logo’s van de grootste hockey- of basketbalteams tot de emblemen van de superhelden van de DC Comics of Marvel-universums, en niet te vergeten de bijzondere materialen!

De baseball cap wordt voortdurend vernieuwd om alle fans tevreden te stellen. Deze New Era caps zijn aanpasbaar en dus verstelbaar naar elke maat; zo kun je je 9fifty Raiders hat of je New York Yankees petten met vrienden ruilen en kan hij op verschillende manieren gedragen worden voor een stijl die bij je stemming van de dag past!


New snapbacks

Als je van originele en opvallende kleuren houdt of als je je liefde voor de sport wilt laten zien, dan is een New Era snapback cap een modeaccessoire waar je niet zonder kunt! Heb je er al een en wil je jezelf in het nieuw steken, kies dan voor een verschillend model of kleur zodat je kunt afwisselen naar gelang je stemming en stijl van het moment. Kies bijvoorbeeld voor een New Era fitted cap zoals de 49forty. Of een New Era all black cap of juist een snapback rood of blauw.

Hoe een klein item kan zorgen voor een moderevolutie tot aan de overkant van de Atlantische Oceaan!


New Era Cap kopen voor kids

Ook voor de allerkleinsten is er natuurlijk een snapback te vinden, superhandig want door de verstelbare achterkant zullen de kids er niet zo snel uitgroeien en gaat deze pet jaren mee! Voor je baby koop je een new era infant snapback en voor grotere kids kan je terecht bij onze New Era kinderpetten afdeling.