A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
New Era kids

Je kleintje is al een duidelijke fan van de mode, en blijft je vertellen dat een New Era Children's petje nog mist in zijn leger van spullen: het typische 21e-eeuwse kind? Zoek dan de perfecte kindermuts uit de vele modellen van het merk.Verder lezen

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op Kleur
Sorteer op Maat
Sorteer op Maat US
Sorteer op Team

New Era Kids: het favoriete merk van de kleintjes!

Waarom niet gewoon doorpakken en hem of haar een pet geven die hen van jongs af aan beschermt tegen de gevaarlijke zonnestralen en ervoor zorgt dat hij of zij er goed uitziet in de speeltuin! Het is bekend dat kleine monsters niet altijd een hoed willen dragen, maar wees gerust dat met een New Era Kids je kleintje niet zal willen uitgaan zonder petje op! En dat zal niet veranderen als de winter en de temperaturen onder nul terugkomen, dankzij de New Era Kids mutsen in trendy designs en kleuren. Precies wat je nodig hebt om gekozen te worden tot Koning van de Speeltuin!

zie ook :

De keuze van ouders en kinderen!

Een New Era Kids muts is een win-win keuze: uw kind wordt beschermd, u laat hem of haar zonder schuldgevoel buiten rondlopen en kunt hem of haar trots op de speelplaats of op school laten zien! Geen driftbuien meer om tevergeefs te proberen uw kind te laten begrijpen hoe belangrijk het is om zijn hoofd te bedekken; het is je kind dat je zal smeken om een petje of mutsje te geven, voor dat hij of zij naar buiten gaat! Als uw kind nog een baby is en je toch wil dat je kind er nog liever uitziet en ook nog eens onberispelijk beschermd is, dan zijn de New Era Kids collecties ook verkrijgbaar in babymutsen: kleine hoofdjes van alle leeftijden zullen blij zijn!

A
Sluitenk