A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
New Era kids

Natuurlijk zijn er ook kinderen onder de fans van onze vrienden van de andere kant van de Atlantische Oceaan en hun caps. Dat was en vroeger zo en is nu nog steeds het geval. Dus maakt de Kids collectie een vast en belangrijk onderdeel van New Era uit. Verder lezen

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op Kleur
Sorteer op Maat
Sorteer op Maat US
Sorteer op Team

New Era Kids: het favoriete merk van de jonge fans!

Een veel voorkomend verschijnsel is een vader of moeder die wat moeite heeft om een kind te overtuigen een pet op te zetten tegen de zon. Kinderen in de speeltuin of op het strand zijn niet altijd de redelijkheid zelve. En bij hoge temperaturen kan ook het geduld van de ouders wel eens wat minder worden. Laat een stoere pet van New Era nu eens een perfecte oplossing zijn, die alle partijen koelte biedt! De kleine heeft een stoere cap en de ouders kunnen lekker van de zon genieten. En in de winter werkt het ook, maar dan tegen de kou! New Era ontwerpt graag en met liefde caps voor de kinderen, natuurlijk de fans en liefhebbers van de teams en het merk voor morgen.

De keuze van de ouders en kids!

Een New Era Kids cap is goed en echt een keuze die alleen maar winnaars kent: uw kind wordt beschermd tegen de elementen, kan naar buiten en spelen zonder zorgen en kan de cap met trots laten zien op de speelplaats of op school! Dus geen crises meer in de morgen om te proberen om hem of haar het belang van de hoofdbedekking laten snappen. Als je niet oppast is het straks je kind, dat zal vragen de pet te geven, want anders wordt er niet opgestaan of ontbeten! Als uw kind nog een baby is en dat als ouder toch graag alvast de looks van je team mee wilt geven naast de bescherming tegen zon en kou, dan is het goed om te weten dat er geen reden voor paniek is, want de New Era Kids collecties begint echt bij de kleinste knappe koppies!
A
Sluitenk