Snapback NY

Snapback NY van New Era

De legendarische snapback NYC met het wereldberoemde NY logo is verkrijgbaar in oneindige mogelijkheden. Vind ze allemaal op deze pagina!
Filteren op
My selection:
Filter
M/V
Size
Size's guide
Merk
Kleur
Materiaal
League
Team
Prijs
  • € 32,00 - € 36,00Snapback caps new york yankees: Het logo dat de hele wereld rond is gegaan!

Wie kent de snapback cap NY niet? Een New York snapback met een platte klep en een centraal logo dat de twee initialen van de meest legendarische stad ter wereld combineert! Sommige mensen weten het niet, maar het logo is niet alleen een symbool van de stad die nooit slaapt. Het logo behoort ook aan het Yankees-honkbalteam dat gevestigd is in de Bronx, een dynamische wijk ten noorden van de stad! Ondanks het feit dat honkbal vooral populair is in de Verenigde Staten, heeft de NY hat snapback zijn weg gevonden over de hele wereld en is te vinden op de hoofden van iedereen die houdt van een 100% Amerikaanse sportstijl!

zie ook :De Man achter de legende: Babe Ruth

Honkbalspeler Babe Ruth was niet alleen een van de beste spelers in de competitie in de jaren ‘20 van de vorige eeuw, maar hij bracht ook twee legendes van de Amerikaanse cultuur voort: de New York Yankees pet en het beroemde logo dat op vele souvenirartikelen van reizen naar the big apple te vinden is. Het logo is van oudsher wit van kleur, maar heeft de laatste jaren grote updates ondergaan en veel mensen kiezen voor een kleurrijk logo omdat de New York Yankees snapback niet langer een eenvoudig petje is, maar een echt cult-item!

Voor een trendy look kies je jouw New Era snapback NY in een effen kleur, bijvoorbeeld een NY pet in black met het witte logo, maar als je van een uitdaging houdt, waarom kies je dan niet voor een gewaagder model met onwaarschijnlijke kleuren of materialen?

Je ziet het: ook voor een hippe New York Pet moet je bij Headict zijn. Trouwens, niet alleen van de New York Yankees, ook de Boston Red Sox, Los Angeles of Dodgers caps vind je in onze collectie op voorraad. In onze sale vind je een goedkope snapback, trucker of andere ny yankees pet met korting.

Elke bestelling van 49 euro of meer krijgt gratis verzending!