A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Snapback NY

De legendarische Snapback NY met het planetaire logo is verkrijgbaar in oneindige mogelijkheden. Vind ze allemaal op deze pagina!Verder lezen

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op M/V
Sorteer op Kleur
Sorteer op Merken
Sorteer op Team

De NY snapback: het logo dat de hele wereld rond is gegaan!

Wie kent de Snapback NY niet? Een cap met een platte vizierkap en een centraal logo dat de twee initialen van de meest legendarische stad ter wereld combineert: New York! Sommige mensen weten het niet, maar het NY-logo is niet alleen een symbool van de stad die nooit slaapt. Dit logo is in feite dat van het Yankees-honkbalteam dat gevestigd is in de Bronx, een dynamische wijk ten noorden van de stad! Ondanks het feit dat honkbal vooral populair is in de Verenigde Staten, heeft de NY snapback cap zijn weg gevonden over de hele wereld en is te vinden op de hoofden van al diegenen die houden van een 100% Amerikaanse sportstijl!

zie ook :

De man achter de legende: Babe Ruth

Honkbalspeler Babe Ruth was niet alleen een van de beste spelers in de competitie in de jaren ‘20 van de vorige eeuw, maar hij bracht ook twee legendes van de Amerikaanse cultuur voort: de snapback en het NY-logo dat op vele souvenirartikelen van reizen naar New York te vinden is. Het logo is van oudsher wit van kleur, maar heeft de laatste jaren grote updates ondergaan en veel mensen kiezen voor een kleurrijk logo omdat de NY snapback niet langer een eenvoudige sportpet is, maar een echt cult-item! Voor een trendy look kies je jouw NY New Era snapback in effen kleur met het witte NY logo, maar als je van een uitdaging houdt, waarom kies je dan niet voor een gewaagder model met onwaarschijnlijke kleuren of materialen.

A
Sluitenk