A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Snapback NY

Zo, het is weer tijd voor vakantie en het lot heeft besloten dat je afreist naar New York! Of je nu echt je koffer pakt of achter het scherm droomt, zorg in elk geval dat een NY snapback niet in je outfit ontbreekt, als je jezelf onder wilt dompelen en echt lokaal wilt gaan. Verder lezen

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op M/V
Sorteer op Kleur
Sorteer op Merken
Sorteer op Team

De NY snapback : het wereldberoemde logo !

Wie kent de NY snapback eigenlijk niet? Zo een cap met een rechte klep en het logo in het midden met de initialen van de meest mythische plaats op de wereld: New York! Voor diegenen die het niet kennen: het logo van NY is niet alleen het symbool van de stad die nooit slaapt. Het is daarnaast ook het logo van de legendarische baseball club uit de Bronx, de New York Yankees. Los van de populariteit van dit team en dat velen daarom de NY snapback dragen, is de cap op vele hoofden in de wereld te vinden, waarvan de meesten dol zijn op de sportieve USA lifestyle!

De man die de bron is van de legende : Babe Ruth

De baseball speler Babe Ruth is niet alleen maar een van de beste spelers van de jaren 20 van de vorige eeuw. Hij is de grondlegger en inspirator van 2 andere USA legends: het NY logo en de snapback. Het logo is terug te vinden op ontelbare New York souvenirs. De cap, traditioneel voorzien van de twee initialen in het wit, heeft inmiddels een echte cultstatus bereikt. Tegenwoordig komt het logo in alle kleuren van de regenboog voor, op evenzoveel kleuren caps. Voor een trendy look kies je echter nog steeds voor een gekleurde cap met een wit logo, voor wie iets anders wil, zijn de mogelijkheden vrijwel onbegrensd.
A
Sluitenk