New Era Camo Pack: camo krijgt een facelift
2021-08-02

New Era Camo Pack: camo krijgt een facelift

De camoprint brengt de rijkdom van zijn organische vormen en tinten naar ons grijze en rechtlijnige dagelijkse leven. Verkrijgbaar in een veelkleurige versie voor de zomer door New Era. We krijgen er niet genoeg van!

casquette camo

Mode en stadsguerrilla : camo, de trendy print

We kunnen nu al een tijdje niet meer zonder camo. Deze print, oorspronkelijk bedoeld voor camouflage in de wildernis, is in verschillende vormen en kleuren gekaapt door de hipste merken, om er sweatshirts, tassen of camocaps mee aan te kleden. Het is perfect om de toon van een stadse outfit te veranderen en je een meer casual stijl te geven, zelfverzekerder ook, want het moet herkend worden: als camo gebruikt wordt om je in het bos te verbergen, gebeurt in de stad eerder het omgekeerde, het wordt van verre gezien.

casquette camo bleu

Pastelkleuren en bijpassend borduurwerk : zomer in camo volgens New Era

Met zijn speciale Camo Pack serie biedt New Era trucker caps voor €27,90 en curvecaps voor €23,90, verkrijgbaar in verrassend kleurrijke camo prints. In helder roze voor een vrouwelijk accent, of in blauw en wit voor sportieve elegantie, vallen ze zeker op. De beige versie gecombineerd met pastelroze en zachtgeel is discreter en zal zowel mannen als vrouwen aanspreken die op zoek zijn naar een model dat zowel trendy als chic is. Tenslotte combineert de Urban camo cap, die ook als kindercap verkrijgbaar is, grijze en witte tinten voor een heel grafische look.

casquette camo beige

Vind nu op onze website de Camo Pack serie en neem een trendy accessoire, om je outfits deze zomer compleet te maken en je in alle omstandigheden tegen de zon te beschermen!