A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
flat cap heren

Wie zegt dat de heren baret is gereserveerd voor de dorpsfeesten in het Zuidwesten van Frankrijk? Vergelijk de verschillende modellen heren cap en platte pet heren: newsboy, baret, met of zonder klep, de herenpet is een klassieker op het gebied van flat caps hoofdmode. Je vindt wat je nodig hebt in de grote heren cap selectie in onze hoedshop. Verder lezen

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op Kleur
Sorteer op Maat
Sorteer op Merken
Sorteer op Materiaal
Sorteer op Seizoen


De authentieke herenbaret of pet kopen
Helemaal terug in de mode dus ga voor een baret heren! De flatcap heren is een echt mode accessoire geworden die onder alle generaties populair is en hij is echt niet meer alleen maar een oude mannen pet of boeren pet. In traditionele of gavroche vorm zal een heren pet een Frans tintje aan je look geven. Durf de Baskische mannen baret te dragen en draag hem lichtjes opzij, of plat op je hoofd afhankelijk van je mood, het maakt ons niet uit! De Brixton flat cap is een typische Engelse flat cap. Op zoek naar een echte Peaky Blinders flat cap? Dan is deze Engelse baret je stijl!

Winterse en zomerse flat cap kopen
Je draagt de baret of flat cap in zomer en de winter. Kies voor een wollen pet voor de winter. Voor een waterdichte winterse stijl ga je voor een leren pet heren. Een voorbeeld van een zeer stijlvolle pet is de Stetson flatcap leder. In de zomer kies je voor een flat cap heren linnen of katoen. In de wintermaanden kies je wellicht voor meer donkere kleuren zoals zwart, terwijl je in de zomer kiest voor lichtere tinten verkrijgbaar zoals petten in beige of grijs.

zie ook :Heren pet bestellen bij Headict
Ontdek je heren pet en de verschillende modellen van tijdloze baretten voor mannen van Stetson, Le Béret Français, Fléchet of Laulhere in onze Headict hoedshop. Kies voor headwear die de Franse elegantie zo goed vertegenwoordigt!

Wacht dus niet langer: bepaal de juiste maat en bestel! Is je bestelling €75 of meer? Dan ontvang je gratis verzending.

A
Sluitenk