A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Franse baretten

De Baskische baret is het traditionele hoofddeksel van Baskenland. Ontdek bij ons een model van een traditionele baret gemaakt in Frankrijk.Verder lezen

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op M/V
Sorteer op Maat
Sorteer op Kleur
Sorteer op Merken
Sorteer op Materiaal
Sorteer op Seizoen

De echte Baskische baret, een klassieke stijl.

Het succes van de Baskische baret is er in de loop der jaren niet minder op geworden. We hebben Franse merken met een erkende knowhow geselecteerd voor een onberispelijke kwaliteit, zoals Le Béret Français of Laulhère. In onze winkel vindt u vele kleurvariaties. De Baskische baret is traditioneel gezien een baret voor mannen, maar wordt de laatste jaren ook door modieuze vrouwen gewaardeerd. Ze zijn gemaakt van wol, brengen warmte en zachtheid en kunnen op verschillende manieren gedragen worden: plat op het hoofd, of licht op de zijkant, recht of een beetje scheef.

Kies uw Baskische baret vorm

In tegenstelling tot wat men zou denken, bestaat de Baskische baret niet in slechts één ontwerp en vindt u alternatieven voor het klassieke model, die het eenvoudigst is, en die uiteraard tijdloos blijft. Door te kiezen voor andere materialen, zoals bijvoorbeeld breiwerk of angorawol, stuit je vanzelf op verschillende vormen van de Baskische baret (zowel voor dames als heren). Met name het model met een iets bredere hoofdband, zorgt voor een iets andere stijl, een beetje moderner, en zeer origineel. U zult ook graag Baskische baretstijlen vinden die losser zijn op het hoofd, met een iets minder stijf materiaal dan vilt, dat meer lijkt op een muts dan op een Baskische hoed. Met dit accessoire kunt u zich in ieder geval niet vergissen, want dit type Baskische baret voor mannen of vrouwen is volledig in lijn met de tijd: vintage accessoires zijn modieuzer dan ooit.

zie ook :

Een veelvoud aan kleuren

Ben je op zoek naar een Baskische baret? Het voordeel van Headict is dat je op onze website een breed scala aan kleuren vindt, variërend van klassieke tinten zoals zwart, marineblauw of rood, tot andere fellere kleuren zoals roze, paars, elektrisch blauw, geel, appelgroen of smaragdgroen. Met andere woorden, genoeg keuze om een Baskische baret te kopen voor elk van uw outfits. De meeste van de door Headict voorgestelde merken worden in Frankrijk gemaakt, dus je kunt er zeker van zijn dat je een Baskische baret van hoge kwaliteit bestelt die je jarenlang kunt bewaren. Een klein origineel accessoire, dat past bij vrouwen én mannen!

A
Sluitenk