Banner
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Franse baretten

Wie denkt dat een Franse baret een hoed is die alleen maar kan wordt gedragen door deftige dames in Frankrijk, heeft het mis. Hoewel de baret (of barrett) een traditioneel Frans hoofddeksel is, afkomstig uit de streek Baskenland en van oorsprong een hoed voor heren, is hij tegenwoordig echt niet meer exclusief voor Fransmannen: iedereen ziet er stijlvol uit met een Franse pet: dames én heren. Door de jaren heen werd deze typische Franse hoed gedragen door intellectuelen en creatieven zoals: Pablo Picasso, Edith Piaf, John Lennon en Yoko Ono. Met een Frans hoedje krijgt je outfit net dat beetje extra. Kies bijvoorbeeld voor een klassieke dames baret in elegant zwart en waan je een Parisienne op de Champs-Élysées. Je koopt traditionele Baskische baretten gemaakt in Frankrijk bij headict.nl.Verder lezen

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op M/V
Sorteer op Maat
Sorteer op Kleur
Sorteer op Merken
Sorteer op Materiaal
Sorteer op Seizoen

DE ECHTE FRANSE BARET, EEN KLASSIEKE STIJL.

Wij selecteerden exclusieve Franse merken met bewezen deskundigheid en bieden alleen de hoogste kwaliteit zoals Le Béret Français en Laulhère. In onze winkel vind je vele kleurvarianten die zijn gemaakt van wol of vilt. Een baret is daarom superzacht en brengt warmte op koude dagen. Hij kan op verschillende manieren gedragen worden: plat op het hoofd, licht op de zijkant, recht of juist een beetje scheef.

 

VERSCHILLENDE BARETTEN KOPEN

Het is een misverstand dat baretten slechts in één model bestaan. Je vindt genoeg alternatieven voor het klassieke design dat eenvoudig maar tijdloos is. Je kunt variëren door te kiezen voor andere materialen zoals bijvoorbeeld een gebreid model of eentje van angorawol. Of kies ervoor een baret te kopen met een iets bredere hoofdband, dit creëert meteen een andere stijl en oogt moderner en zeer origineel.  Een ander alternatief is wellicht een baret gemaakt van wol die wat meer lijkt op een muts dan op een hoed omdat hij losser op het hoofd zit dan een vilten exemplaar. Welke model je uiteindelijk ook kiest: je bent in ieder geval helemaal hip want vintage accessoires zijn modieuzer dan ooit en een baret is hot.

 

zie ook :

 

EEN VEELVOUD AAN KLEUREN

Als je op zoek bent naar een Franse pet dan zit je dus goed bij ons. Op de Headict website vind je een ruime keus aan kleuren variërend van klassieke tinten zoals zwart, marineblauw of rood, tot andere, fellere kleuren zoals roze, paars, elektrisch blauw, geel, appelgroen of smaragdgroen. Met andere woorden: je kunt een baret kopen voor elk van je outfits. De meeste merken die headict aanbiedt, worden in Frankrijk gemaakt dus je kunt er zeker van zijn dat je een Baskische baret van hoge kwaliteit bestelt die jarenlang meegaat. Een origineel accessoire, geschikt voor dames en heren!

A
Sluitenk