A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Duckbill cap

span>De Duck Bill cap, ook wel bekend als een duckface pet ('eendenbaret') is een platte pet met een echte retro-stijl voor degenen die nostalgisch zijn voor hoofddeksels met goed gesneden lijnen en authentieke materialen. De Duckbill pet is een Britse schoolstijl baret die we graag dragen!Verder lezen

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op Kleur
Sorteer op Maat
Sorteer op Merken
Sorteer op Materiaal
Sorteer op Seizoen

De Duckbill pet: alles in bochten!

De Duckbill cap combineert de voordelen van de klassieke baret met die van de pet. Inderdaad, de lijnen van de duckbill pet volgen de natuurlijke vorm van het hoofd, die ook te vinden is op honkbalkappen, maar de vorm van hun vizier en het algemene uiterlijk van de hoofddeksels doen denken aan de traditionele barettenvormen. Met zijn ingewerkte, ingenaaide randen en zijn stijve, koepelvormige vorm benadrukt de duckbill pet de vorm van het hoofd en wordt hij vooral gewaardeerd door diegenen die op zoek zijn naar een smakelijke mix van donkere kleuren en originaliteit van de vorm. In tegenstelling tot de krantenjongen pet is het het perfecte model voor mensen met een dun en vrij lang gezicht: het verzacht het profiel en blijft discreet.

zie ook :

Een Angelsaksische stijl

De duckbill pet is bijna de tweelingbroer van de beroemde Engelse baret met de naam ivy cap. De Engelse baret verscheen in het Verenigd Koninkrijk in de 16e eeuw en werd aanvankelijk alleen gedragen door de niet-edelen op zondagen en feestdagen. In de 19e eeuw verspreidde de Engelse baret zich naar de arbeidersklasse en was in staat de rijke burgerij te verleiden, die hem droegen en hem tot een lichte baret maakte die perfect was voor dagen op het platteland. Tegenwoordig wordt de duckbill pet gedragen door mensen die heimwee hebben naar Britse elegantie en sommige modellen zijn vaak geinspireerd op de ontwerpen van Harris Tweed. In de moderne stijl wordt ook de duckbill pet voor mannen uitgekozen voor degenen die graag oude schoolaccessoires in de stad dragen!

A
Sluitenk