A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Blauwe baret

Regen of zonneschijn, geen excuus om geen blauwe baretten te dragen! Een mooie baret van Laulhere of Le Beret Français passen gewoon bij alle kleding, dus waarom zou je ze dan niét dragen? Verder lezen

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op M/V
Sorteer op Maat
Sorteer op Kleur
Sorteer op Merken
Sorteer op Materiaal
Sorteer op Seizoen

De blauwe baret, onmisbaar
De blauwe baret is de perfecte bondgenoot in het dagelijks leven voor dames en heren. Blauw is namelijk een makkelijke kleur om te combineren met bijna alle outfits, ongeacht het seizoen. Blauw is daarnaast een van de kleuren die nooit echt verveeld, omdat het heel gevarieerd is en er zó veel verschillende tinten zijn. Je vindt op onze site Franse baretten en petten in: hemelsblauw, marineblauw, koningsblauw, turquoise en nog veel meer. Te moeilijk om een specifieke tint blauwe pet of Franse baret te kiezen? Trakteer jezelf en koop ze gewoon allemaal, je zult er geen spijt van krijgen!zie ook :Een grote keuze aan blauwe baretten in onze hoedshop.
Ontdek onze selectie van blauwe petten en baretten bij Stetson, Le Béret Francais, Brixton, enzovoorts. Verschillende modellen zijn beschikbaar in onze hoedshop, zoals de blauwe wollen baret of de gavroche blauwe pet . Een blauwe baret is een klassieke stijl en tegelijkertijd een fashion statement. Je kunt je niet vergissen met het baret model. Het zal elke outfit doen schitteren en je tegelijkertijd beschermen tegen de kou en de regen. Gemaakt van de beste kwaliteit wol en met de perfecte stijl voor dagelijks gebruik, komt de baret in een maat: one size fits all en kan aangepast worden aan je persoonlijke stijl door bijvoorbeeld een broche toe te voegen. Kortom: een veelzijdig accessoire dat je warm houdt en zorgt dat je er fantastisch uitziet!

A
Sluitenk