Blauwe pet

Blauwe baret voor dames en heren

Regen of zonneschijn, geen excuus om geen blauwe baretten te dragen! Een mooie baret van Laulhere of Le Beret Français passen gewoon bij alle kleding, dus waarom zou je ze dan niét dragen?
Filteren op
My selection:
Filter
M/V
Size
Size's guide
Merk
Kleur
Seizoen
Materiaal
Prijs
  • € 24,00 - € 99,00De blauwe baret, onmisbaar
De blauwe baret is de perfecte bondgenoot in het dagelijks leven voor dames en heren. Blauw is namelijk een makkelijke kleur om te combineren met bijna alle outfits, ongeacht het seizoen.

Blauw is daarnaast een van de kleuren die nooit echt verveeld, omdat het heel gevarieerd is en er zó veel verschillende tinten blauwe muts zijn. Je vindt op onze site Franse baretten en blauwe petten in allerlei kleuren: hemelsblauw, marineblauw - zoals de marine blauwe baret vn, dusk blauw, turquoise, donkerblauwe baret en nog veel meer. Te moeilijk om een specifieke tint blauwe pet of Franse baret te kiezen? Trakteer jezelf en koop ze gewoon allemaal, je zult er geen spijt van krijgen!

zie ook :

A découvrir également : Petten oranje - Groene baretten


Een grote keuze aan blauwe baretten in onze hoedshop.
Ontdek onze selectie van blauwe petten en baretten bij Stetson, Le Béret Francais, Brixton, enzovoorts. Verschillende modellen zijn beschikbaar in onze hoedshop, zoals de blauwe wollen baret of de gavroche blauwe pet. Een blauwe baret is een klassieke stijl en tegelijkertijd een fashion statement. Naast blauwe baretten hebben we natuurlijk nog heel veel andere kleuren in ons assortiment, wat dacht je van een elegante olijfgroene baret of een donkerrode uitvoering?

Blauwe baret kopen bij Headict
Je kunt je niet vergissen met een baret in blauw. Het is een van die blauwe petjes die elke outfit zal doen schitteren en je tegelijkertijd zal beschermen tegen de kou en de regen. Gemaakt van de beste kwaliteit wol of kasjmier en met de perfecte stijl voor dagelijks gebruik, komt de baret in een maat: one size fits all en kan naargelang je persoonlijke stijl gedragen worden. Maak je blauwe alpinopet nog persoonlijker door bijvoorbeeld een broche toe te voegen.

Kortom: een veelzijdig accessoire dat je warm houdt en zorgt dat je er fantastisch uitziet!