Banner
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Mannen mutsen

Headict is ongetwijfeld de beste plek om je muts voor mannen te vinden. Onze complete selectie voor alle leeftijden en smaken is creatief en origineel. Wij hebben een mix van de kwaliteitsmerken onder de mutsen en een aantal verrassende opkomende brands. Alle mutsen voor mannen hebben dezelfde maat, je kunt wat dat betreft geen verkeerde keuze maken! Verder lezen

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op M/V
Sorteer op Kleur
Sorteer op Merken
Sorteer op Materiaal
Sorteer op Seizoen

Op ieder mannenhoofd past een muts, de vraag is welke!

Of je nu overtuigd modebewust bezig bent of kiest voor gemak vanuit je stoel, je bent vast blij dat je de honderden mutsen uit onze collectie gevonden hebt; de stoere mutsen met en zonder rand, de exemplaren met trendy pompon, bontmutsen en mutsen met kleppen aan alle kanten voor extra warmte. Bij Headict vind je mutsen in alle stijlen, er is er zeker een bij die bij je stijl en outfit past. Dus of je nu gewoon een makkelijke warme muts zoekt of een trendy exemplaar dat je in het middelpunt van de belangstelling zet, je vind '€˜m bij ons.

Je eigen teammuts maken

Wat is er mooier dan iets te hebben dat laat zien wie je vrienden zijn of wat je team is? Voor een gelegenheid als een wintersport, weekend weg of voor elke week met je sportteam. Bij Headict kun je je eigen muts ontwerpen en laten maken. Je kunt kiezen voor een leren patch of 3D borduursel. Daarop kun je tekst of een logo laten zetten in de kleur en het lettertype dat je wilt. Je kunt natuurlijk ook een uniek exemplaar alleen voor jezelf laten maken.
A
Sluitenk