Banner
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Mannen mutsen

Headict is ongetwijfeld de beste plek om je heren beanie te vinden. Onze complete selectie voor alle leeftijden en smaken doet je originele hartje sneller kloppen. Alle heren mutsen zijn one-size-fits-all, geen risico om mis te zitten!

Muts voor heren

Of je nou een koukleum bent of een fashion trendsetter, je zult zeker geluk vinden tussen onze honderden mutsen: korte mutsen, zoals de docker, of lange urban/surfer stijl beanie, mutsen met een pompon voor een wintersport vibe of mutsen met klep voor hen die hun ogen willen beschermen tegen de zon en de regen.

De beste merken beanies in de Headict winkel

Bij Headict vindt u de perfecte muts voor heren in alle stijlen: zij die graag de mode volgen en zij die zich willen onderscheiden. Ontdek een complete collectie van Brixton, Obey, Carhartt, Barts en Coal beanies. Stetson biedt tijdloze modellen, Brixton heeft een vintage stijl, Picture maakt gebruik van milieuvriendelijke materialen en Barts is altijd in de mode. Onmogelijk om het ideale model niét te vinden?!

Zwarte of kleurrijke herenmuts? Alle tinten waar je van droomt

Of het nu gaat om een herenbeanie als aanvulling op je zakelijke kleding, of om een model dat past bij je ski-jas, vertrouw op de Headict-winkel om te vinden wat je zoekt. Met meer dan 400 beschikbare modellen, gecategoriseerd op kleur, is het gemakkelijk om door uw favoriete tinten te navigeren. De klassieke zwarte beanie is natuurlijk verkrijgbaar in vele uitvoeringen, in verschillende vormen en in zachte, warme materialen, waaronder wol of alpaca. Als u een warme touch wilt geven aan je outfits, waarom dan niet een bordeauxrode, bakstenen of mosterdgele muts? Olijfgroen en chinégrijs zijn ook populair en bieden een zachte, natuurlijke look.

zie ook :

Gepersonaliseerde mutsen voor mannen

Je maakt deel uit van een groep, een club, of misschien heb je gewoon graag wat anderen niet hebben? Laat je muts op maat maken! In 3D-borduurwerk of gegraveerd op een lederen patch, schrijf je eigen tekst of upload een logo, kies de typografie, de vorm van de muts, de kleur, blauw, zwart, rood, grijs... de keuze is enorm, dus maak van de gelegenheid gebruik om creatief te zijn en het plezier van een unieke hoed te ervaren, in je eigen stijl!

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op M/V
Sorteer op Kleur
Sorteer op Merken
Sorteer op Materiaal
Sorteer op Seizoen
A
Sluitenk