A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Peruaanse muts

Wist je dat een Peruaanse muts officieel ‘Chullo’ wordt genoemd? Deze traditionele hand gebreide beanie wordt gemaakt van alpaca wol met de typische oorflappen en is vaak aan beide kanten te dragen. Hij wordt traditioneel door Peruaanse mannen gemaakt voor hun zonen en wordt ook vaak onder een sombrero hoed gedragen om warm te blijven en tegen de zon beschermd te zijn. Ben je op zoek naar een gave Inca muts voor dames, heren of kinderen? Headict.nl presenteert haar collectie van originele Peruaanse mutsen. Verder lezen

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op Kleur
Sorteer op Merken


Peruaanse beanie voor dames en heren
Houd je hoofd en oren lekker warm tijdens winters weer met een hippe muts. In tegenstelling tot een Noorse muts heeft een Peru muts die typische heerlijk zachte oorflappen, verstelbare koordjes die je eventueel onder je kin vast kan kopen. Deze warme lange muts met zijn vrolijke, vaak felgekleurde patronen is onmisbaar als het weer kouder begint te worden.

Een sherpa muts houdt je warm en is supercomfortabel. Door de vele kleuren past hij vrijwel bij elke winterse outfit. Je kunt je Peruaanse beanie dagelijks dragen of afwisselen met een dunnere beanie voor als het wat minder koud is.

Op onze site vind je de beste, warmste en meest stijlvolle mutsen zoals een gebreide muts met klep heren of dames voor de winter! Naast een leuk exemplaar uit Peru hebben we ook een Russische bontmuts heren en dames of een kinder bontmuts. En wat dacht je van een leuke muts met pompon van bont?

Een ruime keuze
Ontdek onze merken: Nobis, Coal of Barts, een muts met pompon of zonder. Wij bieden ook Peruaanse kindermutsen aan. Ontdek de wollen Peru beanie voor dames en heren voor de beste prijs op Headict. Bestellingen boven de 75 Euro ontvangen gratis verzending dus waar wacht je nog op? Voeg jouw nieuwe Peruaanse muts toe aan je winkelwagen.

A
Sluitenk