A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Muts bont pompon

Ben je op zoek naar een vrouwelijke muts die comfort en warmte biedt én je outfit opleukt? Dan is de muts met pompon voor jou gemaakt!

De muts met een pompon van bont, een winterse modeaccessoire

Een must-have accessoire, de bontpomponmuts brengt comfort en warmte met elegantie. Het vrouwelijk kledingstuk bij uitstek, het is verkrijgbaar in verschillende vormen en kleuren, een muts met zo'n leuk bolletje bovenop van nep of echt bont. Ze kunnen worden gebruikt om je dagelijkse winteroutfit af te maken, maar ook voor op de skipistes!

De beste keuze van bonten pomponmutsen

Wij streven ernaar u een zo breed mogelijke keuze aan te bieden. Elk seizoen selecteren we de mooiste mutsen met bonten pompons onder de grote merken: Barts, Seeberger, Gena, Pipolaki, Nobis of Picture. Wij bieden wollen of met fleece gevoerde mutsen aan voor kwaliteit en comfort. Stijlvol, comfortabel en zeer vrouwelijk, aarzel niet langer, val voor een hoed met een bont pompon!

Vind de perfecte bolletjesmuts

In ons assortiment vind je ongetwijfeld de muts met bontpompon die je wil, want er zijn veel verschillende modellen, zowel voor mannen als vrouwen. De trend is niet alleen voorbehouden aan vrouwen: deze modellen van bont mutsen zijn ook erg in trek bij mannen, omdat ze direct dat beetje extra stijl en fantasie toevoegen om hun hoofddeksels op te vrolijken.

Dankzij de vele keuzes in en kleuren van mutsen en pompons bij Headict kun je sowieso de muts vinden die je graag wil. Mocht je ook naar iets anders op zoek willen, sla dan de  langere beanies niet over, die soepel een beetje naar achteren vallen. Bovendien mag de docker hat of dockersmuts ook niet overtroffen worden, de grote trend van het moment.  En voor nog meer bont, onze bontmutsen selectie.

zie ook :

Een kleur die past bij je garderobe

Om de perfecte bontpompon muts te kiezen, aarzel niet om een kijkje te nemen in je kleerkast om te kijken welke kleuren je nou vaak draagt. Zoals je ziet zijn er veel mogelijkheden op Headict, en om ervoor te zorgen dat je je bontmuts met pompon gaat dragen kies je er natuurlijk eentje die bij je meeste outfits staat. En als je aarzelt, kun je natuurlijk ook meerdere pompon mutsen nemen om ze te matchen met je hele garderobe: zwart, wit, grijs, marineblauw, waarom niet bordeauxrood of juist multicolor! Twijfel niet om te spelen met uw stijl en gebruik je fantasie om echt origineel te zijn met je mutsen met bont pompon! :) 

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op M/V
Sorteer op Kleur
Sorteer op Merken
Sorteer op Materiaal
A
Sluitenk