Docker muts

Dockermuts & Cap

De dockermuts of zeemansmuts is dé must-have muts voor deze herfst en winter! Sommige fashionista’s beweren zelfs dat de docker populairder is dan de beanie dit jaar! Hoe dan ook; wij zijn het er volledig mee eens dat deze knusse en comfortabele docker hat jarenlang is onderschat en zijn blij dat hij terug is: deze gebreide, geribde dockers cap mag niet uit je garderobe ontbreken!
Shop Docker Online - Dockermuts & Caps te Koop - Headict
Filteren op
My selection:
Filter
M/V
Size
Size's guide
Merk
Materiaal
Prijs
  • € 18,00 - € 79,00

Headict collectionDocker voor elk seizoen

De dockers muts kan worden gedragen in alle seizoenen omdat hij in verschillende materialen verkrijgbaar is. Een wollen muts of tweed voor de winter en katoen of denim zijn materialen die goed te dragen zijn in de lente of de zomer. Van oorsprong was dit geen modeaccessoire maar alleen een dokwerkers muts en had de docker pet als functie de hoofden van havenarbeiders te beschermen tegen de kou. Dat het inmiddels is uitgegroeid tot modeartikel neemt niet weg dat de dockerpet zijn werk nog steeds doet: hij omsluit het hoofd perfect en houdt daardoor de kou op afstand.

Ook is dit geen typsiche herenmuts meer, hij is razend populair onder dames van alle leeftijden, zelfs voor de kids! Zorg wel dat je de juiste maat te pakken krijgt. Niet alle dockers mutsen zijn one size fits all.


Dockers van de beste merken

Zoals je bij Headict gewend bent vind je hier alleen dockers mutsen van superieure kwaliteit. De Stetson docker hat bijvoorbeeld, een echte klassieker die jaren meegaat. Een docker cap carhartt is stoer en duurzaam tegelijk. Ontdek ook dockers van alle grote merken zoals Mackie Barra, Beton Cire en Hershel.

Zie ook:
Stetson dockermuts


Veelzijdige Dockers Kopen

Door zijn veelzijdigheid past een dockers beanie in veel verschillende stijlen. Zijn karakteristieke uiterlijk voegt iets stoers en origineels toe aan elke look. Gemaakt van het beste wol en tweed in donkere kleuren zoals grijs en zwart zijn goed te combineren met een meer traditionele, formele outfit maar voor diegene die het niet erg vinden om gezien te worden is de docker muts ook beschikbaar in denim of fellere kleuren zoals: geel, groen, rood en oranje. Je zult versteld staan van de kwaliteit en de functionaliteit van dit hippe modeaccessoire.

Ontdek onze grote docker beanie -collectie en probeer hem zelf!