Cuff Beanie

Cuff beanie à la Carhartt, muts met omslag.

De cuff beanie is de grote trend van dit seizoen. Wij zijn gek op deze mutsen met omslag, waar Carhartt Beanies het eerst mee op de proppen kwam. Tegenwoordig zie je ze overal, eenvoudig maar toch megahip! Mannen- of vrouwenmutsen, ontdek al onze modellen, in alle kleuren! Lees verder
Koop Cuff Beanie - Docker Cap Carthartt Of Muts Met Rolrand - Headict
299 products
Filteren op
Mijn selectie:
Filter
M/V
Size
Size's guide
Merk
Materiaal
League
Team
Prijs
  • € 0,00 - € 69,00

Headict collection

Al onze merken beanies

Mannelijk of vrouwelijk, wij bieden u een grote aanbod van Carhartt, Brixton, Coal, Huf, Landing caps... Meer dan 100 verschillende modellen! Kies een cuff beanie, één van de essentials van het moment. Vandaag de dag is een muts veel meer dan een accessoire om zich te beschermen tegen de kou. Hij is vooral bedoeld om je look op een moderne en trendy manier af te maken. Cuff beanies kunnen zowel in de winter als in het tussenseizoen worden gedragen, en sommige mensen nemen zelfs het risico in de zomer, de echte "beanie-addicts"! Hoe dan ook, door de grote diversiteit in merken, kleuren en vormen van beanies kan iedereen zijn of haar perfecte beanie vinden en 'm gemakkelijk integreren in zijn of haar kledingstijl. De tijdloze cuff beanie wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van een omgeslagen deel, dat op het voorhoofd wordt gedragen, en dat over het algemeen voorzien is van een merkje, logo, patroon, of een borduursel. 

zie ook :

Een breed scala aan cuff beanies en dockers 

Op Headict vindt u tientallen modellen van cuff beanies en docker mutsen, om je huidige look een beetje originaliteit en frisheid te geven... maar ook warmte, want dit is natuurlijk de primaire functie van de beanie. U vindt hier mutsen voor heren, maar niet alleen: de meeste mutsen zijn unisex dus passen ook perfect bij een vrouwelijke look. Het is aan jou om zelf een kleur te vinden die past bij de rest van je garderobe: ons assortiment beanies is divers, zowel wat betreft kleuren als merken, logo's op de omslag en patroontjes. Het is een kans om te pronken met een stukje van je persoonlijkheid, of om je favo sportteam te supporten door te kiezen voor een van onze vele New Era Docker Mutsen.