Banner
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Hoofdbanden

span>Hoofdbanden zijn wat je nodig hebt als je oren gevoelig voor kou zijn, maar je niet aan stijl wil inleveren. Lichter dan een beanie, kleurrijk, verfijnd of gemaakt van bont, vind degene die je zoekt! Verder lezen

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op M/V
Sorteer op Kleur
Sorteer op Merken
Sorteer op Materiaal
Sorteer op Seizoen
Sub-categorieen

Een hoofdband voor het skiën... of voor de stijl...

In ons assortiment vindt u veel hoofdbanden die speciaal zijn ontworpen voor skiërs die op zoek zijn naar maximaal comfort en warmte. Draag de kleuren van je land met de in Frankrijk gemaakte Le Drapo hoofdbanden, of kies voor een meer Scandinavische stijl met een Pipolaki hoofdband. Voor vrouwen die op zoek zijn naar een verfijnd accent in hun winteroutfit, ga dan voor een hoofdband in bont. Bruin, beige of grijs, dit is het discrete en chique accessoire om te dragen op de pistes!

Wollen haarband, perfect voor een bohemian stijl

Als je een voorliefde voor de bohemian look hebt, is een hoofdband van wol wat voor jou: een van de meest trendy accessoires die op dit moment verkrijgbaar is. Ze zijn er niet alleen met een gebreide steek, maar er zijn ook andere mooie ontwerpen, zoals met twists, of steentjes op de voorkant van de hoofdband. Het is een uitstekend alternatief voor de muts, alleen dan laat het je haar wat vrijer. Daarmee is het niet alleen een manier om jezelf te beschermen tegen de kou, maar ook een accessoire wat bij je haar en gezicht kan passen. De vele functies maken dat je ‘m op 1000 mogelijke manieren kunt dragen, en niet alleen tijdens de wintersport!

zie ook :

De haarband: fancy oorwarmer voor in de stad en in de bergen.

Hoofdbanden komen tegenwoordig net zo vaak voor in de bergen als in de stad, omdat ze die dubbele functie hebben: je look is verzorgd terwijl hij ook je oren beschermt en lekker warm houdt. Toch brengt de hoofdband iets meer soberheid met zich mee, wat verklaart waarom mannen hem net zo goed als vrouwen hebben overgenomen. Met name voor dames en heren met lang haar kan de hoofdband een uitkomst bieden! Binnen het Headict-assortiment vindt u vele modellen oorbeschermers en hoofdbanden, met verschillende kleuren, van licht tot donker, van de meest sobere tot de meest levendige. Barts, Pipolaki, Coal of Le Drapo behoren tot onze favoriete merken.

A
Sluitenk