A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
CAPSULE PROJECT
Geïnspireerd door de straat, muziek, cultuur ... en mensen rondom ons, bieden de capsules collecties originele creaties in exclusieve en beperkte edities. Resultaat van het ontmoeten met artiesten, de exclusieve samenwerkingen maken de hoofdkleding een nieuwe manier van uiten. Vanaf nu, ontwerp, logo, typo & amp; Illustraties krijgen uw caps door professionele digitale borduurwerk en leren patches met laser-ets. Wees uniek, door uw eigen kleuren te dragen. Alleen bij Headict's shop of online.
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Hoofdbanden
FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op M/V
Sorteer op Kleur
Sorteer op Merken
Sorteer op Materiaal
Sorteer op Seizoen

Een hoofdband voor het skiën ...

In onze collectie vindt je hoofdbanden die speciaal zijn ontworpen voor skiërs die op zoek zijn naar een maximum aan comfort en warmte. Draag trots de kleuren van je land met hoofdbanden van Le drapo, vervaardigd in Frankrijk of kies voor een meer Scandinavische stijl met een Pipolaki hoofdband.

... of voor stijl

Voor vrouwen die vooral zoeken naar een finishing touch van hun winter outfits, hebben wij een hoofdband van bont. Bruin, camel of grijs van kleur is dit de discrete en chique accessoire om in stijl te dragen, voel de warmte van de natuur!
Verder lezen
A
Sluitenk