Oorwarmers

Oorwarmers voor dames, heren en kinderen

Brrr! Als het kwik naar beneden gaat, zijn het meestal de oren die het eerst voelen! Ze waren heel modieus in de jaren '80, maar oorwarmers maken een retro comeback en we houden ervan! Net zo warm als een wollen, bonten, fleece of stoffen beanie, en de maat is instelbaar als een koptelefoon.
Filteren op
My selection:
Filter
M/V
Merk
Materiaal
Prijs
  • € 24,00 - € 25,00

Oorwarmers, effectiever dan beanies...

Het is waar dat als het winter is en je je hoofd wilt beschermen, je de neiging hebt om een muts te dragen. Een muts is helaas niet altijd geschikt om je oren warm te houden, daarvoor moet je soms echt kiezen voor oorwarmers, die perfect zijn voor de bescherming van je gevoelige oren. Want bij flinke kou en met name bij harde wind, kunnen je oren heel gevoelig raken, en daarom voel je je vanzelf veel beter als je oorwarmers draagt om jezelf te beschermen tegen het winterweer. Dit kleine accessoire zal helpen om de winter te doorstaan, terwijl het ook stijl toevoegt: alle accessoires met een vintage touch zijn nu ultra trendy, een reden te meer voor die oorwarmers te gaan!

Kies je oorwarmers bij Headict

Er is een zeer grote selectie van dames oorwarmers in ons assortiment, en hoewel bont nog steeds populair is, liggen er veel meer soorten materiaal in de schappen te wachten. Je vindt bij ons bijvoorbeeld ook gebreide oorwarmers, die je ook een trendy look geven tijdens het koude seizoen, wat niet altijd even makkelijk is. En wat de kleuren betreft, heb je wederom de keuze: zwart voor de meest sobere stijl, wit om aan de sneeuw te doen denken, waarom niet eens een luipaardprint voor de echte trendsetters, alles is mogelijk. We hebben enorme keuze aan typen oorwarmers, maar ook verschillende merken op onze site: Barts bijvoorbeeld, een van de meest gewaardeerde merken in de wintermode van vandaag.