A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Korte Muts

Een complete selectie om je modieuze korte muts te vinden. Dames- of herenbeanie, stijlvolle korte beanies zijn te vinden bij Headict. Verder lezen

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op M/V
Sorteer op Kleur
Sorteer op Merken
Sorteer op Materiaal

Onze selectie van korte beanies

Barts, Coal, Nobis, de beste mutsenmerken zijn verkrijgbaar in onze e-shop. Korte wollen mutsen, grootgebreid, in alle kleuren, voor mannen of vrouwen, meer dan 150 modellen beschikbaar.

De perfecte, stijlvolle muts

Deze knusse beanie kan worden gedragen als bescherming tegen de kou, of als een puur modieus accessoire om je look compleet te maken.

De korte muts: een veelzijdig accessoire

Het meest populaire model op dit moment is natuurlijk de beroemde korte beanie, die herkenbaar is aan zijn zeer karakteristieke vorm. Het heeft een zeer korte kroon, in tegenstelling tot de lange muts die iets naar beneden valt op de achterkant van het hoofd. Deze stijlvolle muts wordt dus dicht op het hoofd gedragen. Meestal heeft hij een turn-up (omslag), die je een beetje kunt aanpassen naar hoe veel van je hoofd en oren je bedekt wil hebben. Dit model is van origine vrij mannelijk omdat het eendockersmuts is - toch hebben vrouwen dit type beanie ook al helemaal overgenomen en is hij voor ons niet meer uit het straatbeeld weg te denken.

De modieuze muts, bij uitstek

Als je op zoek bent naar een stijlvol item, een echt modieuze muts voor deze winter, dan raden wij van Headict absoluut deze korte beanie aan. Hij is niet alleen esthetisch en trendy, maar ook zeer comfortabel om te dragen en is bijzonder warm, juist omdat hij zo strak op het hoofd wordt gedragen. Ontdek op Headict een grote collectie korte beanies van verschillende merken zoals Barts, Stetson, Coal, met modellen voor heren, dames, maar ook voor kinderen. Qua kleuren is er ook een keuze uit neutrale of meer felle tinten, of het nu gaat om effen, met patroon of gestreept. Onze collectie bevat ook korte beanies met badges, of met een eenvoudig ontwerp, met een discreet merkje. Het enige wat jij hoeft te doen is een keuze te maken uit deze korte beanies van je dromen!

A
Sluitenk