Muts kort

Korte muts - beanie short

Een complete selectie om de meest modieuze korte muts te vinden. Een korte beanie voor dames of beanie muts heren, stijlvolle short beanies zijn te vinden bij Headict. In onze selectie korte beanies vind je topmerken zoals: Barts, Coal, Nobis en meer verkrijgbaar in onze beanie online shop. Vergelijk korte wollen mutsen, grof gebreide mutsen, in alle kleuren, voor mannen of vrouwen en meer dan 150 modellen beschikbaar. 
Korte muts Online Kopen - Shop Korte Beanie - Snel in huis! - Headict
Filteren op
My selection:
Filter
M/V
Size
Size's guide
Merk
Materiaal
Prijs
  • € 16,00 - € 40,00

Headict collectionDe korte muts heren: een veelzijdig accessoire 

Het meest populaire model op dit moment is natuurlijk de beroemde short beanie, de schippersmuts ook wel fisherman muts genoemd, die herkenbaar is aan zijn zeer karakteristieke vorm. Het heeft een zeer korte kroon, in tegenstelling tot de lange muts die iets naar beneden valt op de achterkant van het hoofd. Deze stijlvolle korte heren muts wordt dus dicht op het hoofd gedragen. Meestal heeft hij een turn-up (omslag), die je een beetje kunt aanpassen naar hoeveel van je hoofd en oren je bedekt wilt hebben. Dit model is van origine vrij mannelijk omdat het een dockersmuts is - toch hebben vrouwen dit type beanie muts ook al helemaal overgenomen en is deze wollen muts heren en dames voor ons niet meer uit het straatbeeld weg te denken.

De modieuze muts bij uitstek!
Als je op zoek bent naar een stijlvol item, een echt modieuze wintermuts heren of dames, dan raden wij bij Headict absoluut deze korte beanie aan. Hij is niet alleen esthetisch en trendy, maar ook zeer comfortabel om te dragen en is bijzonder warm, juist omdat hij zo strak op het hoofd wordt gedragen. Ontdek op Headict een grote collectie korte beanies van verschillende merken zoals Barts, Stetson, Coal, met modellen voor heren, dames, maar ook voor kinderen. Qua kleuren is er ook een keuze uit neutrale of meer felle tinten, of het nu gaat om effen zwart en simpel, met patroon of gestreept. Onze collectie bevat ook korte beanies met badges, of met een eenvoudig ontwerp, met een discreet merkje. Het enige wat jij hoeft te doen is een keuze te maken uit deze korte beanies van je dromen!

Check ook onze sale voor een goedkope muts!