Banner
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Kindermutsen

Je kind verdient de mooiste muts! Wol of katoen, met of zonder pompons, effen en met patronen, we hebben het allemaal. Maak je keuze uit onze speciale collectie mutsen voor kids volgens de laatste trends. Maattabel:Baby: 44-45cm, 6 maanden - 1 jaar : 46-47cm, 1-2 jaar: 48-50cm, 2-4 jaar: 51-53cm. Vanaf 4 jaar: 54-55cm Verder lezen

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op Kleur
Sorteer op Merken
Sorteer op Materiaal

Verwen je kind met een kids muts

Als het koud wordt, wil je dat je kinderen er warm bijlopen. Want wie wil er nu met een griep of verkoudheid binnen zitten? Het opzetten van een muts is dan een logische oplossing. En de volgende stap is dan het kiezen van een muts die lekker zit en er goed uitziet, want anders ben je weer terug bij af. En een kind dat in de kou of regen de muts steeds niet op wil is een klein drama. Het is goed dat je hier bent, want wij helpen je graag bij het maken van een goede keuze!

De collectie kindermutsen van headict.nl

Van bonte pompon mutsen voor de meiden, mutsen van de NY Yankees of Batman voor de jongens; bij Headict weten wij wat kinderen graag dragen, dus succes gegarandeerd! Wij bieden alle kleuren en veel verschillende prints en motieven van topmerken zoals Barts, Coal en New Era ... als dan de muts er niet bij zit!
A
Sluitenk