Banner
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Kindermutsen

Jouw kleine verdient de mooiste hoofddeksels! In wol of katoen, Peruaans of pomponmuts, effen of met patroon, maak uw keuze uit ons assortiment. Een mooi assortiment voor uw stijlvolle kinderen. Om er zeker van te zijn dat u zich niet vergist in onze categorie kinderhoeden, volgt u de onderstaande maattabel. Verder lezen

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op Kleur
Sorteer op Merken
Sorteer op Materiaal

Maattabel : Infant : 44-45cm // 6 maanden - 1 jaar : 46-47cm // 1-2 jaar : 48-50cm // 2-4 jaar : 51-53cm // 4 jaar en ouder : 54-55cm.

Een babymutsje om uw kind te verwennen

Naast dat het een schattig gezicht is, zo’n kinderhoofdje met een leuk mutsje, is een kindermuts absoluut noodzakelijk wanneer de temperatuur daalt. Hij houdt het hoofd en oren van uw kind goed warm, en daarmee voorkomt hij een verkoudheid. Een baby mutsje is warm en origineel tegelijk, je kind wil al snel niet meer zonder! Voor nog meer warmte bieden wij ook een selectie van kinderbontmutsen aan.

zie ook :

Een collectie kindermutsen

Een pomponmuts met bont voor de meisjes, een NY Yankees of Batman pet voor de jongens, bij Headict hebben we aan alle kinderen gedacht. Succes in de speeltuin verzekerd! Wij bieden alle kleuren en vele prints van gespecialiseerde merken zoals Barts, Coal, New Era... Onmogelijk om DE pet of muts voor kids niet te vinden!

A
Sluitenk