A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
CAPSULE PROJECT
Geïnspireerd door de straat, muziek, cultuur ... en mensen rondom ons, bieden de capsules collecties originele creaties in exclusieve en beperkte edities. Resultaat van het ontmoeten met artiesten, de exclusieve samenwerkingen maken de hoofdkleding een nieuwe manier van uiten. Vanaf nu, ontwerp, logo, typo & amp; Illustraties krijgen uw caps door professionele digitale borduurwerk en leren patches met laser-ets. Wees uniek, door uw eigen kleuren te dragen. Alleen bij Headict's shop of online.
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Mutsen lang
FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op M/V
Sorteer op Kleur
Sorteer op Merken
Sorteer op Materiaal

Kies voor een lange muts

Deze ruime muts kun je elke dag dragen, naar het werk, naar school, naar de stad. Het is een echt handige accessoire voor in de stad, makkelijk mee te nemen en snel op en af te zetten. De lange muts past zowel mannen als vrouwen, jongens als meisjes. In lekker felle kleuren of juist in een natuurlijke tint, met of zonder pompon, je vind je favoriete nieuwe muts vast in onze collectie.

De trendy oversized muts

Johnny Depp, Brad Pitt en David Beckham gingen je voor en hebben vaak een nonchalante lange muts op hun stijvolle sterrenhoofd. Draag je lange muts met een wit shirt en een geblokte broek en succes is gegarandeerd!
Verder lezen
A
Sluitenk