Banner
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
dames muts

Welkom bij Headict, de beste webshop voor het vinden van een nieuwe damesmuts. Wij bieden een unieke en originele keuze waarmee je lekker warm en comfortabel thuis kunt komen. Maak er een heerlijke herfst en winter van met Headict! Verder lezen

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op M/V
Sorteer op Maat
Sorteer op Kleur
Sorteer op Merken
Sorteer op Materiaal

Damesmutsen: een uitgebreide en gevarieerde keuze

Headict heeft meer dan 400 mutsen voor dames in de collectie! Goed dat je ons gevonden hebt, want wij denken echt iets anders voor je te hebben. Zoals damesmutsen met bonte pompon, lekkere oversized mutsen die je met of zonder rand kunt dragen, NY mutsen, we hebben kortom voor elke smaak en lievelingskleur een muts die bij je past.

Het heerlijke comfort van een muts voor dames in de kou

Damesmutsen onderscheiden zich van die voor mannen door het vaker gebruiken van pasteltinten, zachtere en wat ruimere vormen (lang haar, koude nek!) met meer vloeiende lijnen. De muts is je favoriete accessoire voor de wintersport, en als het echt bar wordt een onderdeel van je garderobe dat je elke dag nodig hebt. Veel mutsen zijn van wol of hebben een fleece voering, waardoor je lekker warm blijft en beschermd wordt tegen sneeuw, wind en regen. Een goede muts is echt de finishing touch van je look. Kies voor een kleurrijke muts voor de dagen dat je je outfit op wilt fleuren of er lekker uit wil springen, voor een klassieke of meer glamour uitstraling kies je een eenvoudige effen muts, eventueel met een subtiel detail.
A
Sluitenk