Skimuts

Skimuts voor mannen en vrouwen

Op de piste is je skimuts deze winter je warme en trendy metgezel. En waar koop je je wintermuts dames of heren? Juist, in de Headict hoedshop! Ontdek hier onze selectie van de meest te gekke wintersportmutsen en skimutsen en word de koning of koningin van de piste!
Filteren op
My selection:
Filter
M/V
Merk
Materiaal
Prijs
  • € 21,00 - € 35,00De ski muts, onmisbaar op de piste

Bij Headict houden we van de bergen, de sneeuw en skiën. Dus als het gaat om het warm houden van je hoofd en oren, kun je op ons vertrouwen. Wij weten welke muts het meest geschikt is en hebben producten op voorraad voor iedereen.

Ook voor de kids doe je je wintersportinkopen bij Headict. Zij verdienen immers ook de beste bescherming tegen de kou. Ontdek de leukste meisjes of jongens muts van dezelfde hoogwaardige kwaliteit als voor jezelf.

Skimutsen heren en dames, muts met pompon of zonder, kort of lang. Uiteraard alleen van de meest bekende muts merken zoals Eisbar, gedragen door het Oostenrijkse skiteam, Le Drapo of Dakine. Voor een kleurrijke gehaakte muts in de stijl van de skimuts van poederbaas moet je bij merken zoals Capcho of Pipolaki zijn. De Barts skimuts komt in heel veel variaties, in elke maat of model.

zie ook :


Het ultieme comfort en de warmte van de fleece muts dames en heren

Skimutsen dames zijn vaak herkenbaar aan een pomponnetje of vlechten, voor extra warmte. De skimuts heren is vaak grof gebreid met meer neutrale kleuren maar ook hier mag de pompon niet ontbreken natuurlijk.

De meeste gebreide ski of snowboard mutsen hebben een extra laag fleece-voering aan de binnenrand voor maximaal comfort: geen kriebelige wollen skimutsen meer! Kies voor een rode muts of andere flitsende kleuren als je niet onopgemerkt op de piste wilt blijven, of voor een meer bescheiden muts zoals de muts zwart, grijs of wit die je makkelijk kan combineren en elke dag kunt dragen.

Draag je heren of dames wintermuts met accessoires zoals een ski sjaal. Een ski col is voor de wintersport misschien een nog praktischere oplossing. Deze raak je namelijk niet zo gemakkelijk kwijt als je de berg af roetsjt in je hippe alpin muts.

Je ziet: een skimuts mag dus zeker niet aan je verlanglijst ontbreken deze winter. Bestel voor 75 euro of meer en je krijgt van ons gratis verzending.