A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Ski mutsen

Op de hellingen is de skimuts je trouwe vriend die je oren en hoofd lekker warm houdt en een flink deel van je uitstraling bepaalt, naast natuurlijk je soepele techniek. Ontdek onze unieke selectie voor de liefhebbers en toppers op de piste! Verder lezen

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op M/V
Sorteer op Kleur
Sorteer op Merken
Sorteer op Materiaal

De skimuts, onmisbaar bij de afdaling

Bij Headict houden we van de bergen, sneeuw en skiën. Dus als het gaat om het warmhouden van je hoofd en oren, kunt je op ons vertrouwen. Wij weten door ons hoofdkwartier in de Alpen wat een goede skimuts is en wat niet. Wij hebben de meest gerenommeerde merken uit het hart van de skiwereld in ons assortiment waaronder de Eisbar mutsen, die gedragen worden door het Oostenrijkse ski-team, de Drapo en de klassemutsen van Dakine.

Het onvoorstelbare comfort en de warmte van de skimuts

De skimuts is zo fijn omdat die je eigen warmte vasthoud. De skimuts is meestal herkenbaar aan de pompon en de lekker dik gebreide buitenkant. De meeste mutsen hebben een fleecevoering aan de binnenkant voor maximaal comfort: je kunt er de hele dag mee op pad. Ga voor felle kleuren als je niet onopgemerkt wilt blijven op de piste, of voor een meer basic muts als je er elke dag eentje wilt dragen. En allebei afwisselen is natuurlijk ook een goed idee!
A
Sluitenk