Alfonso d'Este, of Italiaanse elegantie
2021-07-09

Alfonso d'Este, of Italiaanse elegantie

Verfijnde elegantie en assertief temperament zijn de sleutelwoorden voor de creaties van het Italiaanse merk Alfonso d'Este, dat in eigen land originele stukken maakt.

béret homme

Think global, act local : internationale inspirate en lokaal maatwerk

De ontwerpers van het merk Alfonso d'Este putten hun ideeën uit hun reizen over de hele wereld om elk seizoen een unieke collectie te creëren. Verfijnde patronen, warme patchwork, gewilde materialen, alles is uitgedacht om je modellen te bieden die je alledaagse of meer elegante outfits een aparte toets geven.

De werkplaatsen van het merk Alfonso d'Este liggen vlakbij de ontwerpbureaus in Italië. Gespecialiseerde handwerkslieden maken elk model met zorg en aandacht voor de kwaliteit van de producten.

béret gris homme

Geruite baretten; gedessineerd of effen : het plezier zit in de afwisseling

Dit seizoen zijn er baretten van Alfonso d'Este in verschillende uitvoeringen, voor elk wat wils. Onze favorieten? Misschien is het model John, een zeer verfijnde baret van katoenen jacquard met een origineel polkadot motief, bekroond met een echt lederen vizier, die een zeer dolce vita stijl geeft aan je escapades. Hij wordt voor €79,90 verkocht in de Headict winkel. Wie houdt van mooie materialen, de trend voor ruit-prints en houndstooth zal verleid worden door de lichte, frisse en tijdloos elegante linnen baret Kioto. Hij is voor €79,90 verkrijgbaar op de Headict website.

Ontdek het merk Alfonso d'Este bij Headict en neem een zorgvuldig ontworpen Italiaanse baret met internationale chic om je outfits mee aan te vullen!