Banner
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Boston caps

Voor de geweldige Red Sox, dragen we natuurlijk een Boston Cap, Be Strong! Sinds de oprichting in 1901 maakt dit Amerikaanse honkbal team deel uit van de MLB en was het al acht keer de World Series kampioen. Headict heeft gezorgd voor een mooie verzameling van Boston caps, geproduceerd door het beroemde merk New Era. Verder lezen

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op M/V
Sorteer op Maat
Sorteer op Maat US
Sorteer op Kleur
Sorteer op Merken

The one and only Boston cap

Baseball fans zullen enthousiast zijn over een pet met het beroemde Boston Red Sox logo. Met het embleem met de rode sokken, want die dragen de spelers, droomden de fans al decennia van het verslaan van de grote concurrent, de NY Yankees. Jarenlang schoot het niet op en ondanks de grote rivaliteit was het zo goed als altijd het team uit New York dat er met de winst vandoor ging. Het tij keert in 2004, Boston won de eerste World Series sinds 87 jaar. En deed dat daarna vaker!

Een verzameling van Boston caps

Bekijk onze selectie van caps met het logo van de Boston Red Sox, het legendarische sportteam van de hoofdstad van Massachusetts. Trucker of snapback, rechte of gebogen klep, er is er een voor iedereen en voor elk hoofd. Go Go Sox!
A
Sluitenk