Banner
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Boston caps

Fan van die ongelooflijke Red Sox, ga dan voor een Boston New Era cap! Dit MLB American baseballteam werd opgericht in 1901 en is sinds zijn oprichting acht keer kampioen geweest in de World Series. Headict heeft speciaal voor jou enkele Boston New Era caps geselecteerd.Verder lezen

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op M/V
Sorteer op Maat
Sorteer op Maat US
Sorteer op Kleur
Sorteer op Merken

De onvoorwaardelijke Boston cap

Baseballiefhebbers zullen worden overgehaald door een Boston-cap met het beroemde Red Sox-logo. Met een paar rode sokken als embleem (gedragen door de spelers in die tijd), maakten de Red Sox honkbal in Amerika tot een droom! Na een moeilijke start, en geen overwinning tegen het Yankees-team dat wel kampioen werd (de rivaliteit tussen de twee teams is een van de belangrijkste in de geschiedenis), beleefde het Boston-team een spectaculaire ommekeer in 2004 toen ze hun eerste wereldserie in 87 jaar wonnen.

zie ook :

Een collectie van Boston caps

Vind onze selectie van petten met het logo van de Boston Sox, het mythische sportteam van de hoofdstad van Massachusetts. Trucker of snapback, vlak of gebogen klep er is voor elke smaak en elk hoofd iets te vinden. Go Sox!

A
Sluitenk