Boston cap

Boston Red Sox Cap - New Era Boston Red Sox

Fan van die ongelooflijke Red Sox? Ga dan voor een New Era Boston Red Sox cap! Dit MLB Amerikaanse honkbalteam werd opgericht in 1901 en sindsdien hebben de Red Sox 8 keer de World Series gewonnen. Headict heeft speciaal voor jou de beste Boston caps en Boston Red Sox hats geselecteerd
Filteren op
My selection:
Filter
M/V
Size
Size's guide
Merk
Materiaal
League
Team
Prijs
  • € 14,00 - € 30,00De volmaakte Boston cap
Baseballiefhebbers zullen worden overtuigd door een Boston cap met het beroemde Red Sox-logo: een paar red socks, oftewel rode sokken (gedragen door de spelers in die tijd). Zo beleefden de red sox de Amerikaanse droom! Na een moeilijke start, en geen enkele overwinning tegen de New York Yankees die kampioen werden (de rivaliteit tussen de twee teams is een van de belangrijkste in de geschiedenis), beleefde de Sox een spectaculaire ommekeer in oktober 2004 toen ze hun eerste world series in 87 jaar wonnen!

zie ook :Een Boston pet collectie
Ontdek onze selectie van petten met het Boston Sox logo en steun dit legendarische Major League Baseball sportteam uit de hoofdstad van Massachusetts. Kies de Boston trucker hat of snapback, een Boston Red Sox cap met vlak of gebogen klep of zelfs een Boston Red Sox beanie, er is voor elke smaak en elk hoofd wel een boston baseball cap of boston red sox pet te vinden in onze New Era Boston Red Sox collectie. Zoals je van New Era gewend bent, zijn hun petten verkrijgbaar in heel veel verschillende modellen, voor dames en heren.  Ontdek bijvoorbeeld de New Era snapbacks, 59 fifty of 9forty, Engineered Fit, The League of Boston trucker hat in onze hoedshop. Elke New Era Boston Cap komt in verschillende kleuren en kleurencombinaties. Kies een Boston Red Sox Cap black of voor een New Era Red cap. Hoe dan ook, elke sox cap is voorzien van de beroemde B, het Boston Red Sox logo, aan de voorkant! Go Sox!