Stetson Brooklin

Stetson Brooklin Cap

Stetsons Brooklin pet, met de typische knoop bovenop, is een gemoderniseerde versie van de beroemde gavroche, krantenjongesnpet of Ierse flat cap. Minder bol aan de zijkanten dan de Stetson Hatteras platte pet , en daardoor wat bescheidener. Deze flatcap is dus perfect voor mensen met smalle gezichten en kleinere hoedmaten. De Stetson Brooklin is verkrijgbaar in lichte of warme materialen, met klep details.
Filteren op
My selection:
Filter
M/V
Size
Size's guide
Merk
Materiaal
Prijs
  • € 57,00 - € 108,00Retro charme en kunstzinnige uitstraling

De man die een Stetson Brooklin cap draagt komt rechtstreeks van de straat, denk bijvoorbeeld aan Parijse Titi in Frankrijk of krantenjongens in de VS, hij wordt dus niet voor niks een news boy hat genoemd. Ook al veroverde de Brooklin later terrein bij sporters op o.a. golfbanen en renbanen, hdeze 6 panel cap is en blijft een stadse Stetson New York pet. Het vintage model doet denken aan het eind van de 19e eeuw in Parijs of New York, maar niet alleen. Hij zal op magische wijze een artistiek tintje geven aan al je outfits.


Mooie materialen voor een stijlvol effect

De Stetson Brooklyn petten zijn er in moderne versies voor zomer en winter: de winterse bruin leren kleppen breken de traditionele zomerse look van wol en de cotton, linnen en katoenen stoffen ontlenen hun textuur en kleur aan denim. Het is dus niet verrassend dat Brad Pitt en David Beckham er eentje hebben! Het geeft ze een dandy look die sjiek, maar niet te "moeiteloos" sjiek is. De Brooklin panel cap is niet (meer) exclusief voor de heren, ook de dames gaan steeds vaker flatcaps dragen, want een beetje stoere touch ervan zal een wind van rebellie in al hun outfits doen waaien.

zie ook :Het zit hem in de details

Stetson Brooklyn petten verbergen eigenlijk een verscheidenheid aan details onder hun strakke uiterlijk, uit het patchwork van materiaal, bedrukte binnenbanden, geborduurde of lederen patchwork logo's en nette afwerkingen. Ze helpen je de unieke stijl te bereiken waar je altijd al van gedroomd hebt. Koop in onze hoedshop een Stetson Brooklyn cap en kom in aanmerking voor gratis verzending!