A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
CAPSULE PROJECT
Geïnspireerd door de straat, muziek, cultuur ... en mensen rondom ons, bieden de capsules collecties originele creaties in exclusieve en beperkte edities. Resultaat van het ontmoeten met artiesten, de exclusieve samenwerkingen maken de hoofdkleding een nieuwe manier van uiten. Vanaf nu, ontwerp, logo, typo & amp; Illustraties krijgen uw caps door professionele digitale borduurwerk en leren patches met laser-ets. Wees uniek, door uw eigen kleuren te dragen. Alleen bij Headict's shop of online.
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Coal sjaals
FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op M/V
Sorteer op Kleur

De sjaals van Coal voor een streetwear look

Al meer dan 10 jaar zet het US merk Coal de trend als het gaat om het bestrijden van de kou met een grote keuze uit sjaals en handschoenen. De uitgebreide collectie spreekt tot de verbeelding bij zowel mannen als vrouwen en is uitgegroeid tot een bron van warmte en inspiratie voor de winter. De sjaals van Coal bieden comfort en kwaliteit in een grote variatie van kleuren. Voor iedere smaak en stijl is er een sjaal van Coal.

Een complete collectie om de kou te bestrijden

Een sjaal van wol voor een casual stijl, wanten die je handen warmen in een stijl die bij je past. Of een halsdoek of hoofdband in fluorkleuren met voering om tijdens het rennen of in de sneeuw goed op temperatuur te blijven. Coal heeft een uitgekiende en complete collectie die je de stevige wintermaanden doorhelpt in stijl.
Verder lezen
A
Sluitenk