A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Caps Mickey

Ontdek onze modellen van Mickey caps, een beroemd personage uit de Disney’s studio', die nog nooit zo trendy is geweest. Modellen voor mannen, vrouwen of kinderen, ontdek ze zonder verder oponthoud en verwen jezelf met een trendy pet die met vele looks geassocieerd kan worden.

De terugkeer van de Mickey Mouse pet

Mickey is een eeuwenoud stripfiguur, maar hij blijft een grote favoriet, een echte klassieker. De Disney-muis is in de loop van de tijd veel geëvolueerd, vooral in zijn ontwerp, voordat hij dit personage met grote oren, die deze sprookjeswereld beter dan ooit vertegenwoordigt, heeft bereikt. Als we Disney vaak associëren met een kinderlijke wereld, dan is dat niet altijd het geval. Mickey heeft ook zijn ontwerp, zijn hoofd, zijn uitdrukkingen maar ook zijn handen geleend aan verschillende merken van caps, die zijn gebaren en zijn zeer bijzondere look gebruiken om hun modellen te versieren. Mickey is nog steeds erg populair bij zowel jong als oud, en heeft zelfs een beetje een modieuze kant waar we in het verleden misschien niet aan gedacht hebben. Het is dus niet langer een kwestie van kinderachtig zijn als je een New Era Mickey-cap draagt, maar eerder van een trendy en vooral heel originele look.

Modellen voor iedereen

Natuurlijk, Mickey is nog steeds geliefd bij de allerjongsten en ze hebben altijd veel plezier in het integreren van dit karakter in hun kledingstijl, of het nu gaat om de kleding zelf of om accessoires, zoals het geval is met de Mickey-cap. Headict heeft modellen gewijd aan de jongsten, met maten die zijn aangepast aan hun hoofdomtrek. De pet is een accessoire dat niet alleen stijlvol is, maar ook dient om het hoofd te beschermen tegen de zon, en de Mickey-cap is uiteraard erg populair bij kinderen.Maar zij zijn niet de enigen die een bijzondere aantrekkingskracht hebben op dit unieke karakter. Er zijn natuurlijk ook modellen ontworpen voor volwassenen, en Mickey is vandaag de dag zelfs een trendy figuur. Hij is te vinden op sweaters, mutsen en natuurlijk op onze petten. New Era, die na de Batman en Superman caps, voortaan Mickey caps aanbiedt die bijzonder aantrekkelijk zijn. U kunt diverse kleuren binnen ons assortiment vinden, evenals diverse patronen.

zie ook :

Mickey in al zijn vormen

Mickey caps kunnen een centraal muizenkop patroon hebben, maar kunnen ook een kleiner patroon hebben dat bijvoorbeeld de hele pet bedekt. Bovendien kan dit ontwerp worden afgekeurd met Mickey's handen in verschillende posities, zoals we hebben gezien in verschillende prêt-à-porter merken die dit legendarische patroon gebruiken.Trucker of 59Fifty vorm, het is allemaal een kwestie van smaak, het belangrijkste is om een configuratie te kiezen die past bij zowel uw hoofd, zijn vorm als de grootte. Vergeet dus niet om uw hoofdmaat klaar te hebben voordat u bestelt, zodat u een maat kunt kiezen die perfect bij u past. Dit maakt het dragen van je Mickey's pet nog leuker.

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op M/V
Sorteer op Maat
Sorteer op Kleur
Sorteer op Merken
A
Sluitenk