New England Patriots

New England Patriots Cap - New Era New England Patriots Snapback

De Pats is een legendarisch American Football team met 21 winstpartijen op rij als record. Ga voor de Pats de Boston en kies een cap New England Patriots. Lees verder
1 products
Filteren op
Mijn selectie:
Filter
M/V
Merk
League
Team
Prijs
  • € 28,00 - € 29,00

Een team uit New England

De New England Patriots werden opgericht in 1960 maar genoten pas in de jaren zeventig van hun eerste succes, maar hun hoogtijdagen waren zeker in de jaren 2000 toen ze niet minder dan drie Super Bowls wonnen en in 2007 een perfect seizoen hadden, waarbij ze al hun wedstrijden wisten te winnen. Rivalen van de New York Jets die met hen spelen in de Eastern Division, zijn de Patriots ook bekend om de opkomst van hun quarterback Tom Brady, die al aanwezig was in de jaren 2000 en wiens gevreesde tegenstander Peyton Manning is bij de Indianapolis Colts. Toch behalen de Patriotten elk jaar verrassende resultaten en waren ze een van de beste teams van de afgelopen jaren.

New England Patriots cap

Om het geliefde team van het moment in Massachusetts toe te juichen of om uw sportieve stijl aan te vullen, zoek niet langer en draag de Patriots cap! Met zijn logo met het Patriots karakter en de kleuren van de Amerikaanse vlag en een van zijn sterren, is het Patriots team 100% made in USA. Het is geen toeval dat de spelers van de franchise zo goed zijn; ze voeden zich met hun trots om Amerikaans te zijn en met hun competitieve geest die hen vaak naar de overwinning leidt. Ook al doen ze het heel goed in hun eentje, juich de Patriots toe met een New England Patriots pet waar je uit kunt kiezen op deze pagina!