Cap Batman

Batman Pet

Maak de Bruce Wayne in je wakker en koop een Batman cap of pet. Be the ca(p)ped crusader met een New Era Batman cap!
Filteren op
My selection:
Filter
M/V
Merk
Materiaal
League
Team
Prijs
  • € 0,00 - € 29,00

Een Batman baseball cap in de kleuren van de gemaskerde held

Is het bestrijden van de georganiseerde misdaad en allerlei soorten gangsters die rondspoken in de straten van de grote steden de missie waar je het meest jaloers op bent bij Batman? Als je niet de fysieke conditie hebt om van de ene plaats naar de andere in de stad te rennen, noch de financiële middelen voor een Bat mobiel, kun je proberen er uit te zien als je favoriete held door een batman hat met zijn kleuren te dragen.

De zwarte vleermuis tegen de gele achtergrond is een echte blikvanger en een Batman snapback New Era is de absolute manier om je bewondering voor de Dark Knight te bewijzen! Laat je dan verleiden door de motieven van een New Era Batman pet met een door je held goedgekeurd ontwerp!


Een held voor alle leeftijden

Batman verscheen in de jaren veertig van de vorige eeuw en veel mensen zijn geraakt door deze superheld uit de Batman DC Comics met een eenzaam karakter. De jongere generatie groeit nog steeds op met Batman and Robin DC-verhalen die een bijzondere betekenis hebben in de verbeelding van oudere kinderen!

Een Batman hat in de winter of een New Era Batman cap in de zomer: genoeg Batman producten en merchandise beschikbaar voor het geluk van alle fans! Kies voor een Batman 59 fifty, een fitted cap of een van de andere bekende New Era baseball cap modellen.

Ontdek ook andere superhelden zoals Superman en Iron Man op New Era Marvel caps of een trucker van het eigenzinnige Capslab natuurlijk ook verkrijgbaar in de Headict hoedshop.

Als je van plan bent om je pasgeboren baby het levensverhaal van Bruce Wayne te vertellen, kun je je missie starten zodra hij geboren is dankzij Batman logo baby caps, voor een geweldige start in het leven!