Banner
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Caps Batman

Vind je dat je op Bruce Wayne lijkt en droom je ook van een potje vechten en criminaliteit bestrijden in Gotham City? Kies dan je outfit zorgvuldig en gun jezelf een echte Batman snapback! Verder lezen

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op Maat
Sorteer op Maat US
Sorteer op M/V

De must have in de kleuren van gemaskerde held: de Batman cap

Wie heeft er nu geen respect voor de bestrijder van de georganiseerde misdaad, mafia en ander ongespuis dat de grote steden teistert? De man met de missie die luistert naar de naam Batman. Zelfs als je een net-niet perfect batman lichaam hebt of het geld voor een echte batmobiel nog niet bij elkaar hebt, kun je een prachtige stap in de goede richting zetten. Sta op en gun jezelf die Batman cap in de kleuren van je held! Met het zwart en geel op je hoofd, kun je je steun betuigen aan de Dark Knight! Laat je verleiden door de vleermuis en een look die je held zeker goedkeurt!

Een held voor alle leeftijden

Batman verschijnt al sinds de jaren 40 van de vorige eeuw op plaatsen waar onraad is. Ondanks zijn respectabele leeftijd is zijn populariteit groot onder alle leeftijden, zowel vanuit de strips van DC comics als autonome held. De jongere generaties groeien nog steeds op met Batman, want de held wordt van generatie op generatie overgedragen en erover vertellen of naar kijken is alsof je je weer kind voelt. En wat is er nu leuker dan er ook een beetje als Batman uit te zien of te laten zien dat je fan bent. Bijvoorbeeld met een Batman muts, een vissershoed in Batman stijl of een klassieke snapback. Zelfs aan de minifans van Bruce Wayne is gedacht, er is ook een baby cap verkrijgbaar. Een betere start kun je je niet wensen!
A
Sluitenk