New Era Marvel

Cap Marvel

Een cap Marvel is ideaal om je onder te dompelen in de wereld van de strips; de must-have Amerikaanse Marvel pet vind je natuurlijk op Headict.nl!
Filteren op
My selection:
Filter
M/V
Merk
Materiaal
League
Team
Prijs
  • € 15,00 - € 25,00New Era Marvel caps met je favoriete striphelden
Zoek je een baseball cap met je favoriete Marvel superheld erop? Dan ben je bij New Era aan het juiste adres. Het iconische pettenmerk biedt verstelbare snapback caps aan met alle bekende superhelden zoals the Avengers, Captain America, Spider-Man, Deadpool of Captain Marvel, die in de films werd vertegenwoordigt door Brie Larson.

Marvel is een van Amerikas meest toonaangevende stripuitgevers. Opgericht in 1939 door Martin Goodman onder de naam Timely Comics was de kleine uitgeverij gespecialiseerd in monster-, horror- en fantasieverhalen. Marvel kreeg echter stevige concurrentie van de andere grote stripuitgeverij, DC, wiens superhelden Superman en Batman - die trouwens ook te vinden zijn op New Era caps - beroemd zouden worden.

zie ook :


Onze collectie New Era Marvel caps
Het is dus heel eenvoudig, een New Era pet van Marvel of Batman en Superman DC Comics caps, bij Headict vind je een pet van Marvel of andere accessoires voor alle smaken en alle leeftijden. Een sportcap in basic zwart-wit of in de typische kleuren van de superhelden, met prints, gemaakt van leer, voor heren en dames en zelfs in maatje junior voor kinderen. De Marvel superhelden hebben beslist de kracht om te verschijnen op talloze Marvel snapback caps en beanies! De perfekte kinder cap!

Wacht dus niet langer en bestel een New Era Marvel cap om de fantastische Marvel superhelden en films te eren! Ontdek alleen authentieke producten exclusief beschikbaar van Marvel New Era, natuurlijk bij Headict!