A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
New Era Marvel

In de drukte van vandaag de dag is er een prachtige uitvlucht, zet je cap van een Marvel stripheld op en waan je in een andere wereld! Verder lezen

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op M/V
Sorteer op Maat
Sorteer op Maat US
Sorteer op Kleur
Sorteer op Merken
Sorteer op Team

Ontdek onze selectie

De NEW ERA MARVEL CAPS laten zien dat je fan bent van de helden uit de strips en series. Zet 'm op en je voelt jezelf als een superheld. Met dank aan New Era, dat de briljante geest heeft gehad waarmee de caps gemaakt worden. Onze collectie biedt de mogelijkheid jezelf neer te zetten als superheld zoals Spider Man en Punisher. Marvel is een toonaangevende Amerikaanse uitgever van comics. Opgericht in 1939 door een Martin Goodman onder de naam Timely Comics, werd de kleine uitgeverij gespecialiseerd in verhalen met monsters, horror en fantasy. Marvel heeft een geduchte concurrentie van een andere grote strips uitgever, DC Comics, waar de superhelden Superman en Batman - ook voorzien van caps van New Era - prominent in de hall of fame opgenomen zijn.

Onze collectie New Era Marvel Caps

Dus het is heel simpel, want New Era heeft de caps van Marvel en DC Comics, dus een cap voor iedereen, alle leeftijden. Zwart en wit zijn de karakteristieke basis kleuren van superhelden, vaak aangekleed met prints, leren patches of onderdelen. Zeker ook voor meisjes, want superhelden zijn er voor iedereen, te kiezen uit tientallen modellen caps en mutsen!
A
Sluitenk