A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
New Era Marvel

Een New Era Marvel pet is ideaal om je terug te storten in de wereld van de strips; de must-have Amerikaanse pet op Headict!Verder lezen

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op M/V
Sorteer op Maat
Sorteer op Maat US
Sorteer op Kleur
Sorteer op Merken
Sorteer op Team

Nieuwe Era Marvel-caps eren je favoriete striphelden

Zoek je een pet met je superhelden erop? New Era heeft aan je gedacht. Het pettenmerk biedt regelmatig snapbacks aan met de bekendste superhelden zoals Spider Man of Punisher. Marvel is een van Amerika's toonaangevende stripuitgevers. Opgericht in 1939 door Martin Goodman onder de naam Timely Comics, de kleine uitgeverij gespecialiseerd in monster-, horror- en fantasieverhalen. Marvel kreeg echter stevige concurrentie van de andere grote stripuitgeverij, DC, wiens superhelden Superman en Batman - ook te zien op New Era caps - beroemd zouden worden.

zie ook :

Onze collectie New Era Marvel-caps

Dus het is heel eenvoudig, New Era Marvel caps of Batman en Superman DC Comics caps, er is iets voor alle smaken, alle leeftijden. Sober zwart-wit, in de emblematische kleuren van de superhelden, met prints, leer, voor jongens en meisjes, voor kinderen, de superhelden hebben de kracht om te verschijnen op tientallen caps en beanies!

A
Sluitenk