A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Snapback NBA

Elke goede basketbal fan heeft zijn NBA snapback. De Bulls, de Nets, de Spurs: elk team heeft zijn eigen geschiedenis, zijn overwinningen, zijn legendes, zijn iconische spelers. Kortom, NBA-teams maken ons enthousiast. Huidige of oude school, de NBA snapbacks zijn het symbolische accessoire dat ieder van ons graag heeft.Verder lezen

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op Kleur
Sorteer op Team

De must-have NBA Snapback NBA

De NBA, opgericht in 1946, is de belangrijkste basketbalcompetitie van Noord-Amerika met 30 franchises op zijn naam. De beste spelers ter wereld, zoals Michael Jordan die de Bulls cap populair maakte, Larry Bird, of zelfs Magic Johnson schreven de legendes en zijn in staat geweest om hele generaties te laten dromen. NBA-wedstrijden worden in meer dan 200 landen uitgezonden en de All-Star Game is het vijfde meest gepubliceerde sportevenement ter wereld. Op het NBA-logo staat Jerry West, de grote leider van de Los Angeles Lakers in de jaren zestig.

zie ook :

Onze NBA All-Star Snapback selectie

Je vindt in onze winkel een selectie van petten van de beste NBA-teams: Chicago Bulls, Nets, Hornets, Miami Heat.... Mitchell & Ness snapbacks met topvorm en kwaliteit.

A
Sluitenk