A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Snapbacks Chicago Bulls

Wees een trotse supporter van het beroemdste Amerikaanse basketbalteam, draag een Snapback Cap Bulls versierd met het beroemde logo! Headict biedt een grote selectie van Chicago Bulls snapback en curve caps.Verder lezen

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op Kleur

Breng de legende tot leven met een chicago bull’s cap

Wie heeft niet altijd al een pet willen dragen met Benny the Bull, het iconische logo van het legendarische basketbalteam van Michael Jordan? Opgericht in 1966, was het in de jaren '90 dat het Illinois team een basketballegende werd door zes keer op rij het NBA-kampioenschap te winnen (1991, 1992, 1993, 1996, 1997, 1998).

Tijdens het seizoen 1995-1996 vestigden de Bulls zelfs het record voor de meeste overwinningen in het reguliere seizoen, waarbij ze 72 van de 82 gespeelde wedstrijden wonnen! Het Chicago Bulls team heeft een opeenvolging gezien van 's werelds beste spelers zoals Dennis Rodman, Scottie Pippen en natuurlijk de grootste legende, Michael Jordan. En de Chicago Bulls is er ook trots op dat ze sinds 2007 een Franse speler hebben, Joakim Noah.

De chicago bulls heren cap collectie

Draag een stukje basketbalgeschiedenis met een Bullscap uit onze selectie. Als het typische model zwart of rood is met een 3D-geborduurd logo, kun je nu je favoriete team ondersteunen met een trendy Chicago Bulls cap.

Chicago bulls mitchell en ness caps

Het Amerikaanse merk Mitchell en Ness biedt het model met embleem aan in een uitvoering met een gebogen klep in verschillende tinten, met, afhankelijk van het seizoen en de actuele mode, een gevlekt effect, camouflage-prints en logo's van verschillende afmetingen en flitsende kleuren. Je kunt kiezen of je wilt opvallen of discreet wilt blijven.

zie ook :

Onze chicago bulls new era caps

New Era biedt veel Chicago Bulls snapbacks, misschien omdat het model populair is onder nostalgische teamleden die tieners waren toen de grote Michael Jordan een wereldlegende werd. Probeer verschillende logo's om je te onderscheiden van de menigte met rode, gouden, glow-in-the-dark of tone-on-tone New Era versies, zelfs voor de jongste leden van het team met kindermodellen in onverslaanbare Amerikaanse stijl.

A
Sluitenk