Banner
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Snapbacks Chicago Bulls

Dit sportteam is wereldberoemd en de echte supporter herken je aan de Chicago Bulls cap in rood en zwart! Headict biedt een selectie van de caps, die gemaakt worden door het beroemde headwear merk Mitchell & Ness. Verder lezen

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op M/V
Sorteer op Kleur
Sorteer op Merken

De mythische Chicago Bulls snapback

Wie wil er nu geen cap dragen met Benny de Bull, het icoon van het basketbalteam van de grote Michael Jordan? Opgericht in 1966 is de ster dus snel gerezen want in de jaren '90 wordt het team aan de hand van de superster wereldberoemd door het winnen van 6 opeenvolgende NBA-kampioenschappen (1991, 1992, 1993, 1996, 1997, 1998). Tijdens het seizoen 1995-1996, vestigen zij zelfs het record voor het meeste aantal overwinningen in het reguliere seizoen, door het winnen van 72 van de 82 gespeelde wedstrijden! Het team van Chicago Bulls leverde een indrukwekkende serie sterren met Dennis Rodman, Scottie Pippen en natuurlijk de legende, de grootste, Michael Jordan.

Onze collectie van Chicago Bulls snapbacks

Draag een beetje geschiedenis van het basketbal op je hoofd met een rode of zwarte cap met de naam of het logo van de Bulls uit onze snapback selectie van Mitchell & Ness. Geniet dus ook mee met de Chicago Bulls die de afgelopen jaren weer lekker meedraaien!
A
Sluitenk