A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Snapback broolyn nets

Iedere basketbalkenner in de wereld kent de Brooklyn Nets, een onmisbare stop op elke reis naar de big apple. Voor een stijl die staat voor de topsport en een van de beste stadsdelen van New York, kies je een snapback van de Nets! Verder lezen

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op Kleur

Van New Jersey naar het wereldse Brooklyn!

Van oorsprong komen de Nets uit New Jersey in de jaren 60 van de vorige eeuw trok de club richting het hart van de sport: New York, Teaneck, Long island Hempstead en uiteindelijk Brooklyn. De Nets waren echt dol op reizen en verhuizen! Sinds 2012 is de club te vinden in het Barclays Center, in de kleuren Zwart en Wit die op de warme belangstelling kunnen rekenen van een wereldberoemde fan: rapper Jay-Z. Jay-Z is zowel NBA fan, Nets fan, zakenman en muzikant en combineert dit alles op een manier die veel aandacht oplevert en alle partijen beroemd maakt.

Waar muziek en sport elkaar ontmoeten: de Nets snapback

Als je een liefhebber bent van muziek en sport, zit je bij de Nets goed! Geniet van de techniek van Brook Lopez en zijn teamgenoten en luister ondertussen naar de raps van Jay-Z. Eigenlijk kan dat niet anders dan met een snapback van de Netz op je hoofd. In het zwart en wit als je van de klasse van traditie houdt, of juist in een kleurrijke versie voor wie zijn of haar fantasie graag de vrije loop laat. Bijvoorbeeld met een uitvoering in denim, maar ook in dat geval natuurlijk met het enige echte Nets logo met de letters van Brooklyn in het zwart wit. De fans van de club uit NY met een roemruchte historie, kiezen soms ook voor eenvoud: het Nets embleem met een witte ronde en daarin een grote B. Een snapback van der Nets is een multimedia statement vanuit de Big Apple die je look helemaal compleet maakt!
A
Sluitenk