A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Roze Petten

Kies een roze pet die je kunt dragen in de zomer en winter! Wie zegt dat roze petten alleen voor de meisjes zijn? Ze zijn ideaal voor dames en heren die het leven door een roze bril zien! Verder lezen

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op M/V
Sorteer op Maat
Sorteer op Kleur
Sorteer op Merken
Sorteer op Team
Sub-categorieen

De roze pet, een essentieel modeartikel
De cap in roze is zowel discreet als elegant en vormt het perfecte compromis tussen bescheidenheid en kleur. Door zijn warme kleur past een roze cap bij zo ongeveer alle kleuren van je garderobe. Je kunt je pet in alle omstandigheden opzetten, roze is namelijk een rustige en warme kleur die net zo goed geschikt is om bijvoorbeeld voor heren een beetje kleur aan outfits toe te voegen als om voor de dames een vleugje vrouwelijkheid aan een sportieve stijl te geven. Een roze baseball cap brengt een vleugje originaliteit in elke omgeving. Bij Headict kun je ook nog eens je eigen gepersonaliseerde pet in roze maken, gegarandeerd effect.

zie ook :Headicts selectie van roze caps
Vind heel veel opties aan roze petten en vergelijk beroemde merken zoals Obey, New Era, The Official of Moss. Je zult zeker de pet vinden die bij je past. Aarzel niet, roze is een trendy kleur die een beetje verleiding aan uw look zal toevoegen. Voor kinderen hebben we ook mooie roze meisjespetten.

Bestelling geplaatst? Zie onze bezorgopties en levertijd zodat je weet wanneer je je rode pet kunt verwachten! Wij doen er in elk geval alles aan om hem op tijd te bezorgen.

A
Sluitenk