Stoffen hoed

Stoffen hoed

Een stoffen  hoed  is licht om te dragen. Textielhoeden zijn hoeden die gemaakt zijn van andere plantaardige vezels dan stro of synthetische vezels (acryl, polyester, nylon). Veelgebruikte stof voor hoeden zijn bijvoorbeeld: katoen, denim of linnen. Stoffen hoeden zijn comfortabele en goedkope accessoires. Bij Headict hebben we vele soorten beschikbaar. Lees verder
Stof Voor Hoeden - Unieke Stoffen Hoeden Bestellen - Headict
28 products
Filteren op
Mijn selectie:
Filter
M/V
Size
Size's guide
Merk
Kleur
Seizoen
Materiaal
Prijs
  • € 0,00 - € 95,00

Unieke hoed tegen de zon

We weten allemaal dat we ons moeten beschermen tegen de schadelijke straling van de zon. Dat betekent: smeren met zonnebrand maar ook: het dragen van een hoed!

Een hoed van stof complimenteert, net als een mooie strohoed, niet alleen je zomerse outfit maar helpt ook om je huid zo min mogelijk aan de zon bloot te stellen. Voor echt goede bescherming kies je voor bonnet hoeden met een brede rand om ook de huid van je nek en hals (en schouders) te beschermen.

Welke soort stof voor hoeden maken?

Als je een casual stijl hebt, zullen denim hoeden zeker bij je passen. Linnen hoeden hebben het voordeel dat ze je warm houden in de winter en koel in de zomer. Omdat waterdruppels te groot zijn voor de poriën in Gore tex stof, maar waterdamp wel wordt doorgelaten is dit hoeden materiaal waterdicht en toch ademend, ideaal voor een outdoor hoed of pet. Ook geolied katoen is ideaal tegen alle soorten weer en voor vervuiling in de buitenlucht.

Zie ook:


Zelf hoeden maken? Dan is wolvilt een van de handigste hoedenmaterialen om mee te beginnen. Het is handig te manipuleren in de gewenste vorm. Je kan je hoedje versieren met knopen, linten of veren. Een hoed met bloemen versiering zal je meteen een zomers gevoel geven.

Stoffen hoed bestellen bij Headict

Een hoed van stof is ideale bescherming voor onderweg want je vouwt hem zo op om hem ergens weg te steken als je hem even niet nodig hebt. Ze komen in verschillende kleuren, modellen en stijlen dus of je nou op zoek bent naar een stijlvolle vintage hoeden zoals de Stetson trilby met UPF 40+, een beige hoed in katoen voor een avontuurlijke traveller-stijl of een trendy bucket hat voor dagelijks gebruik, in de Headict hoedshop vind je de mooiste hoeden gemaakt van stof voor elke gelegenheid, op voorraad. Je kunt alle modellen vergelijken en zo bepalen welke hoed van stof het beste bij jou past.

Vragen over je bestelling of benieuwd of je in aanmerking komt voor gratis verzending voor jouw artikel of artikelen? Neem dan contact met ons op!