Banner
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Leren Hoed

De leren hoed is een sterk en duurzaam accessoire, dat compatibel is met vele stijlen. Het is prettig omdat het een vleugje soberheid en klasse brengt en het gevoel van dit materiaal uniek is. Leren hoeden kunnen zowel in de zomer als in de winter worden gedragen: het laat het zweet verdampen omdat het een poreus materiaal is en als het koud is, is de lucht in de leren hoed desolaat! Vaak aan de binnenkant gevoerd, zijn ze comfortabeler om te dragen en zullen ze u beschermen in geval van regen. Vergeet echter niet om ze waterdicht te maken.Verder lezen

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op Kleur
Sorteer op Maat
Sorteer op Merken

zie ook :

De lederen hoed, te dragen in alle seizoenen

Leer is altijd beschouwd als een nobel, esthetisch en zeldzaam materiaal. Het draagt een zeker idee van luxe in zich, en dit is vooral te danken aan zijn duurzaamheid en schoonheid. Het dragen van een leren hoed is bijzonder aangenaam. Om te beginnen is het materiaal dik, regelmatig en bovendien blijft het in de loop van zijn levensloop veranderen. In de loop van de seizoenen, en vooral in de loop der jaren, wordt leer gelooid, het werkt, het krijgt een patina, dus een leren hoed wordt steeds mooier wat het tegelijkertijd ook zo interessant maakt. Leer is een isolerend materiaal, wat betekent dat het zowel in de winter als in de zomer kan worden gedragen. Het helpt de hitte in de zomer te vermijden, maar biedt ook een goede bescherming tegen het winterse weer. Juist daarom zijn traveller hoeden meestal van leer gemaakt.

Een leren hoed die op jou lijkt

Zoals u ziet, heeft u via Headict de mogelijkheid om tientallen verschillende modellen van lederen hoeden te vinden, waarvan de stijl verandert en evolueert volgens de gekozen merken en de vorm. In het bijzonder heeft u keuze uit Australische hoeden, met merken zoals Jacaru bijvoorbeeld, een van de referenties op dit gebied. Het merk Stetson gebruikt ook leer voor een groot aantal modellen, die uiteraard op onze site worden vermeld. Ook zijn er meer trendy vormen te vinden, zoals met name de leren Pork Pie hoed, die vandaag de dag in alle modeboeken te vinden is. Het is aan u om de leren hoed te vinden die bij u past, die u kunt gebruiken en die ook uw stijl zal verbeteren. En als u dit materiaal in het bijzonder mooi vindt, neem gelijk een kijkje bij onze selectie van lederen hoeden.

A
Sluitenk